Skocz do zawartości

TradeDoubler

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z programem TradeDoubler.

Mianowicie zapisując się do programu eBay, widzimy że płacą za Pay Per Lead. Dziennie dla eBaya generuję ok. 50 klików niszowych, a mimo to nie zaliczyło mi w statach ani jednej rejestracji. Najdziwniejszy jest fakt, że statystyki pokazują mi, że userzy z mojego polecania dokonali akcji Pay Per Sale, więc ktoś musiał się zarejestrować.

O co tu chodzi, bo ja już całkiem zgłupiałem ? Póki co czekam na odpowiedź z TradeDoubler (ciekawe czy się doczekam).

Na odpowiedź raczej się nie doczekasz. Ja pisałem w różnych sprawach, nawet dość ważnych i ani razu mi nie odpowiedzieli.

Co do programu ebay

Dostaniesz pieniądze za każdego, kto kliknie w reklamę na Twojej stronie i złoży ofertę na aukcji z licytacją (ang. Bid) lub ceną Kup teraz (ang. BIN), bądź założy nowe, aktywne konto (ACRU)
ACRU – (ang. active confirmed registered user), to ktoś, kto:

Kliknie w reklamę na Twojej stronie i zarejestruje się na eBay.pl

Potwierdzi rejestrację

W ciągu 30 dni od rejestracji wystawi coś na sprzedaż, lub złoży ofertę kupna (w licytacji – Bid lub ‘kup teraz’ – ang. Buy-It-Now, BIN).

Już nie płacą za samą rejestrację.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności