Skocz do zawartości

Artykuły sponsorowane AI

yeahgone

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Disco_Mariusz napisał(a):

i to wystarczy? tzn mam na myśli czy sama podmiana tekstów spowoduje, że Google ją ponownie przeindeksuje i umieści wyżej w rankingu? czy podejmujecie jakieś dodatkowe działania? mam na mysli to czy strona nie jest jakoś oflagowana wtedy jako "AI generated"

tak - do pol rok maks 7-8 miesiecy. Tyle nam zajęło na jednym serwisie. Drugi jeszcze ma czkawkę ... pozaostałe dopiero w trakcie odzyskiwania.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Robiłem testy pod tym kątem. Nie ma reguły. Są publikacje 1:1, które weszły na szczyt jak ołówek w masło i trzymają się dzielnie (np. branża lifestyle, moda, uroda), są też takie, gdzie były zmieniane i mega kompleksowe np. branża budownictwo, wnętrza, a są poza top 20, mimo najlepszych wyników w content optymalizatorach. Generalnie istotne dla Ciebie jest, jaką taki art zyska widoczność, a tu nie ma reguły, dużo zależy od samego serwisu w którym publikujesz. Kompleksowość artykułu, jak również to czy napisany przez AI czy nie jest w tym momencie kwestią drugoplanową.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

11 godzin temu, yeahgone napisał(a):

Ten temat jest o tekstach sponsorowanych ai

w sumie to nie ma znaczenia gdzie je umieścisz - kwestia co z nimi zrobisz i jak po wypluciu z narzedzia. Swego czasu fotowoltaika - rosła nam jak na drożdzach dopóki nie okazało się, że te same patterny są na artykułach sponsorowanych .... serwis spadł z rowerka i artykuly konkurencji też...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint