Skocz do zawartości

co sie stało z moją konkurencją?

zoreander

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę o poradę od jakiegoś czasu pozycjonuje stronę pod frazę "sklep wędkarski" od długiego czasu byłem na 2 pozycji a nade mną twardo się trzymała konkurencja www.kogutomania.pl. Dziś wchodzę a moja strona na 1 pozycji a konkurencji nie ma pod "allinanchor" też. Jak wyszukuje w google są podstrony ale nie ma głównej domeny.

Czy to jakiś ban?

...

Zauwazyłem ze to jest dosyc powszechna praktyka google'a, zapewne jak za duzo linkow jest na główna strone.

Jak to - czy nie jest tak, ze wiekszosc stron ma zdecydowana wiekszosc linkow do strony glownej, a troche mniej do podstron? Mowie tu o zwyklych, niepozycjonowanych witrynach. Jesli nie sa za bardzo rozbudowane to przeciez najczesciej linki prowadza tylko do glownej strony.

Kiedyś tam powróci :) Powinieneś się cieszyć z tego że ich strona wyleciała ;)

pozdros

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Jak to - czy nie jest tak, ze wiekszosc stron ma zdecydowana wiekszosc linkow do strony glownej, a troche mniej do podstron? Mowie tu o zwyklych, niepozycjonowanych witrynach. Jesli nie sa za bardzo rozbudowane to przeciez najczesciej linki prowadza tylko do glownej strony.

Niekoniecznie. Zazwyczaj naturalne linkowanie i to w dużych serwisach polega na podaniu odnośnika do konkretnego tematy / artykułu / podstrony. Czym większy serwis tym częściej występuje linkowanie do podstron bo trudniej znaleźć konkretną informację podając jedynie link do głównej. Niewiem jak to procentowo wygląda ponieważ popularne serwisy są też linkowane na główną, ale z pewnością nie jest to jak 1 / 10 czy 2 / 20.

Ups :).

Troszke mnie Panowie wystraszyliscie, czy to znaczy ze jesli linkuje stronke przde wszystkim tylko do strony głownej to moze mnie spotkac wkrotce kara ?? dodam ze mam mloda domenke zaledwie 3 miesiace

z gory dziekuje za odpowiedz bo powiem ze az mi sie cieplo zrobilo po przeczytaniu powyzszych postow

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności