Skocz do zawartości

15.000 w miesiąc!

Qrcio

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio słyszałem, że zarejestrowano jakiś Kościół który czci kiwi, po to aby sprowadzać obiekt kultu bez cła. Równie ciekawe :)

Nie jakiś kosciół tylko polski kościół katolicki który jako cele kultu sprowadza Volva, Mercedesy, Audi itp. U nas jest to całkiem powszechna praktyka.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bardzo sprytna piramida finansowa

Sprytna ?? - jaka k. spyrtna. Głupia i żałośnie prymitywna.

Pomysł bardzo stary (w Polsce rozkwit juz pod koniec lat 8-tych), głupi, naiwny, dosłownie niewierze, że ktoś przy zdrowych zmysłach wpłaci choć złotówkę.

no i stawiam perły przeciwko kasztanom, że 90% "czytelników" nie czyta całości tej "genialnej" papki.

ech mrtn.., biznes się rozwija, a Ty stoisz jeszcze w latach 80.,

społeczeństwo nam głupieje a 15k to niezła gratka, daje głowę, że jest więcej naiwnych niż myślisz :)

no i stawiam perły przeciwko kasztanom, że 90% "czytelników" nie czyta całości tej "genialnej" papki.

Czytam zawsze pierwsze i ostanie zdanie, zawiera najwięcej informacji. (W ten sposób odsiewam teksty)

Księżą też się należy, a co mają braciszki do stracenia?

Nie chce mi sie tego czytac, ale jesli to jest to co kiedys dostalem na maila to chetnym proponuje wpisanie swojego nr konta na wszystkie pozycje :) Nie sprawdzalem...

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Piramidy tak naprawde funkcjonuja i maja sie dobrze

Przyklad z zycia:

Firma zajmujaca sie doradztwem finansowym

zwykla piramida, powoli awansujesz a pod soba masz juz ludzi ktorych czesc zyskow sam zabierasz i tak sie wszystko kreci

Ludzie chca zarabiac kase i wielu z nich mysli "skoro ja mam na tym zarobic to czemu nie"

Wiekszosc smietanki i tak zgarnia prezes

Używaj Cuilla i Hakii

pamietam jak z 10 lat temu nasza sasiadka w taka piramidke weszla, wtedy to bylo 10mln, i szukala naiwnych aby wplacali. Co prawda wyszla na plus, ale stracila wieleznajomych, ktorzy w to weszli kiedy piramidka pekla.

Naiwnosc ludzka nie zna granic.

Wyobrazcie sobie ze dostalem taki lancuszek z allegro od jakiegos gostka. Gdy postraszylem go jakei sankcje karne sa za taki czyn, stwierdzil ze to nie on wyslal tylko jego "mlodszy brat" i bardzo za niego przeprasza.

ja stoję juz gdiześ w 2015

Pomyślmy:

Wyprzedzasz o 3 lata euro, obstawiając, że wypalą się firmy budowlane wielu murarzy pójdzie na bruk, tego pojadą na emigrę, co spowoduje z kolei fale niezadowolenia i nagły spadek gospodarczy. W tym czasie będzie juz euro - opierając się na Irlandii która miała PKB przed euro 9% a po euro 2% - u nas będzie krach, plebs zacznie wycofywać fundusze z OFE i innych siorpaczy i gospadarka się zatrzęsie.

Teraz tak:

-skoro wszędzie regres to i w necie - wcześniej sprzedasz zaplecze na allegro za 720 tys zł

-zapewne opinia publiczna (z najbardziej "opiniotwórczą" gw.pl na czele) zwróci swą uwagę na złą syt. polit. i będziesz kandydować na prezydenta

|OR|

za kasę z zaplecza będziesz przy winie uśmiechać się do lachona na hawajach.

Trafiłem?

edit:pod OFE miałem na myśli wszelakie fundusze inwestycyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności