Skocz do zawartości

15.000 w miesiąc!

Qrcio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
"Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto

w banku od 13 lat), powysyłałem maile ...

Heh faktycznie "cudowna" ta piramida, że nawet jednoroczne dzieciaki potrafią sobie aż konto założyć :)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

w polsce piramida jest zakazana

Tylko jakie w PL jest pojęcie o prawie? A w śród ludzi starszych to dopiero... :)

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

A ja się zdziwiłem, że te piramidy jeszcze po necie chodzą. Widziałem to tyle razy i jeszcze ani razu do końca tekstu nie przeczytałem. Jeśli chodzi o perswazję, to jest ona tu już mocno przestarzała. Ale wystarczy napisać nowy tekst i biznes znów się rozkręci, tylko zamiast kasy proponuję coś takiego:

1. Ty kupujesz samochód i przepisujesz go na mnie (oczywiście zapłacisz za mnie podatek :))

2. Twój polecony kupuje tobie samochód

3. itd.

Nie myślicie, że to by było bardziej opłacalne rozwiązanie ?

Ta piramidka z linkami to całkiem ciekawe rozwiązanie. Może i ja taką sobie zrobię.

1. Ty kupujesz samochód i przepisujesz go na mnie (oczywiście zapłacisz za mnie podatek :))

Piramidy z samochodami byłu dopbre 10 lat temu. Znalem biednych ludzi którzy wtopili po 7000 zł.

Naprawdę nie wierzę, że ktoś rozsądny daje się nabierać na takie bzdury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności