Skocz do zawartości

Pojemny serwer na pocztę

herbit

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym przenieść całą pocztę oraz trzy strony stworzone na Wordpressie z serwera CyberFolks na inny serwer. Niestety CyberFolks nie daje mi już możliwości powiększenia pojemności serwera (obecnie jest to 300 GB), no i wiadomo, ceny w przypadku tej firmy są zatrważające.

Byłbym wdzięczny za podsunięcie propozycji na pojemny serwer (500 GB z możliwością powiększenia przestrzeni) w dobrej cenie i z jakościową obsługą klienta.

8 minut temu, herbit napisał(a):

w dobrej cenie i z jakościową obsługą klienta

BOK w CyberFolks, jak na moje potrzeby, jest doskonały, choć ceny faktycznie poszły w górę.

Ciekaw jestem jakie alternatywy zostaną zaproponowane.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

5 minut temu, Nikonem napisał(a):

BOK w CyberFolks, jak na moje potrzeby, jest doskonały, choć ceny faktycznie poszły w górę.

Ciekaw jestem jakie alternatywy zostaną zaproponowane.

Pełna zgoda. Trochę przyzwyczaiłem się do tego poziomu BOK z CyberFolks.

3 godziny temu, herbit napisał(a):

Byłbym wdzięczny za podsunięcie propozycji

Zapytaj tutaj

https://forum.rootnode.pl/

To bardziej branżowe forum jak chodzi o tego typu klocki 🤠

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

9 godzin temu, Mion napisał(a):

Zapytaj tutaj

https://forum.rootnode.pl/

To bardziej branżowe forum jak chodzi o tego typu klocki 🤠

Dzięki. Próbuje założyć tam konto, aby podpytać w tym temacie.

6 godzin temu, Pomyslowy napisał(a):

Na webd.pl mają domyślnie konta do 1TB.

Dzięki za podpowiedź. Korzystałeś może z usług tej firmy, możesz polecić BOK?

Mam tam jedno konto (w webd.pl) od 2006 albo 2007 roku. Sprawdziłem i ostatni kontakt z BOK w 2022 roku, odpowiedzieli po 15 minutach. Wcześniej w 2019 roku, niecałe 15 minut na odpowiedź.

Obecnie nie miałem potrzeby od długiego czasu, bo wszystko ogólnie działa tak jak powinno.

EDYCJA: mają cPanel, co nie każdemu może odpowiadać - ogólnie najlepiej będzie wykupić na miesiąc i wypróbować.

webdbok.png

Edytowane przez Pomyslowy

Pozdrawiam :)

9 godzin temu, Pomyslowy napisał(a):

Mam tam jedno konto (w webd.pl) od 2006 albo 2007 roku. Sprawdziłem i ostatni kontakt z BOK w 2022 roku, odpowiedzieli po 15 minutach. Wcześniej w 2019 roku, niecałe 15 minut na odpowiedź.

Obecnie nie miałem potrzeby od długiego czasu, bo wszystko ogólnie działa tak jak powinno.

EDYCJA: mają cPanel, co nie każdemu może odpowiadać - ogólnie najlepiej będzie wykupić na miesiąc i wypróbować.

webdbok.png

Fajnie. Dzięki za informację.

Pytanie, czy ktoś może korzystał z usług firmy Domenomania?

W dniu 2.12.2024 o 08:08, herbit napisał(a):

Byłbym wdzięczny za podsunięcie propozycji na pojemny serwer (500 GB z możliwością powiększenia przestrzeni) w dobrej cenie i z jakościową obsługą klienta.

Możesz korzystać z rozwiazań hybrydowych:

• Hosting no w hostido który notabene polecam
  • Obsługa poczty w domenie u dostawców wyspecjalizowanych w tego typu usługach jak chociażby gmail Business Standard. Rozpocznij. 2 TB wspólnego miejsca na dane na użytkownika

🤖

https://support.google.com/a/answer/175121?hl=pl

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii