Skocz do zawartości

Link zaindeksowanej strony w G

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Zauważyłem (sprawdzając zaindeksowane strony) , że od jakiegoś miesiąca G indeksuje strony z mojego serwisu i w adresie mam: "function.session-start", np: www.adres.pl/index.php/parametr/function.session-start

Nie ma to oczywiście wpływu na działanie serwisu jednak dziwi mnie sam fakt wystąpienia tego typu linków (tym bardziej, że nie zmieniałem ustawień dotyczących sesji już od dawna).

Co Waszym zdaniem jest przyczyną powstawania tego typu linków?

Był błąd na jakiejś indeksowanej stronie przez google dotyczący wymienionej funkcji, a niektóre serwery są tak skonfigurowane że podają linka do instrukcji tak jak by instrukcja była dostępna w danej domenie czy nawet folderze

pozdro

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności