websign Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam wszystkich Jestem studentem informatyki, interesuję się programowaniem i webmasterką. A na forum trafiłem z ... listy forum na phpbb.pl To chyba tyle. No chyba, że ktoś ma jakieś pytania Pozdrawiam Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Witaj! Czytaj i chłoń wiedzę -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 witaj java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 dobry w nietypowy sposob odnalazles to forum:) Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 13 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 mihauu napisał(a): w nietypowy sposob odnalazles to forum:) Nietypowy? Pewnie tak, tym bardziej, że na phpbb nie siedzę, ani sam tego forum nie mam nigdzie i nie miałem z nim styczności. Szukałem po prostu jakiegoś interesującego mnie forum (a akurat wiedziałem, że na phpbb jest taka lista) i padło akurat na to --- EDIT --- Co by nie było wątpliwości, wbrew temu co ukazuje avatar jestem facetem A tak btw, to są tu jakieś panie, bo jeśli tak, to wszystkie "przegapiłem" Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam serdecznie! Panie sa tylko trzeba ich poszukac ;-) Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 na to forum po prostu wypada za 1 razem wejsc z googla :-] Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Witaj Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.