Skocz do zawartości

Jak najlepiej indeksować wpisy w katalogach?

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaję wpisy do katalogów i celem szybszej indeksacji chciałbym je nieco podlinkować linkorem. Zastanawiam się co będzie lepsze:

- linkowanie od razu do podstrony gdzie znajduje się link

- czy linkowanie do podkategorii gdzie znajduje się link do podstrony z wpisem

W drugim przypadku google rozpozna link do mojego wpisu co może przełożyć się na większą moc linka z katalogu do mojej strony. Ma sens takie działanie?

chodziło mi głównie o katalogi gdzie mogę założyć swoją unikalną kategorię

niemoderowane qlweby ?? :)

nie ma sensu tracić na nie punktów

postaw na precle jest już kilka wartościowych z wartościowymi kategoriami z PRem i tam podlinkuj sobie wpisy tak jak powiedział Kaviorek

searching.. bing.com

Hunting in Poland

nie twórzcie teorii spiskowych - link z qlweba jest dalej linkiem - ale zrobiłbym tak - podstrony w swoim serwisie - gdzie występują linki z qlwebów czy innych wpisów i do tych podstron linkował z systemy linków

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności