Skocz do zawartości

Wymiana contentem w postaci linków dla stron o tematyce: Webflow / No-Code / Google Analytics 4 / Automation

keNzi

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle lat na tym Forum, że w sumie chyba czas się z Wami wymienić linkami ;)

Tym razem sprawa dotyczy się strony mojej agencji webflow -> https://www.digi2.agency - tak prowadzę ją w języku angielskim, stąd ten wpis.

Zależy mi na zwiększeniu widoczności, dlatego wymianę preferuję w postaci artykułów tematycznych lub rankingu lub cytatu (wypowiedzi) czy artykułu gościnnego. Ze swojej strony daję link z porządnie prowadzonej strony, z drugiej będę oczekiwać tego samego.

Chętnie wymienię się z osobami, które prowadzą swoje blogi/serwisy związane z platformami no-code, analityką danych czy marketing automation.

Kilka słów o stronie, a raczej blogu Digi2, bo to tam umieszczę link na 90% (10% jeśli miałbyś pomysł na dedykowaną podstronę pod Twój link) -> https://www.digi2.agency/blog:

• treści jak napisałem wyżej, tworzone są po angielsku - ale chętnie wymienię się nawet z polskimi stronami jeśli akceptujesz to, że prowadzę biznes po angielsku
  • tematyka artykułów dotyczy głównie Webflow i Google Analytics 4
  • mówiąc o Webflow mam na myśli obszar tworzenia stron i tego co jest wokół nich

Piszemy też o różnych narzędziach, czy platformach no-code - dlatego jeśli tworzysz swoje produkty online, porozmawiajmy.

Być może jakaś inna agencja od webflow będzie to czytać - porozmawiajmy, my działamy głównie w branży real estate, także jeśli nie jesteśmy dla siebie konkurencją w danej branży odezwij się.

Wiadomości na priv tutaj lub kontakt przez stronę.

Digi2 Webflow Agency Founder & CEO - Najlepsza agencja od Webflow, z którą kiedykolwiek współpracowałeś. Skontaktuj się aby się przekonać.