Mion Opublikowano Poniedziałek o 10:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:39 USER: Jesteś specjalistą od historii. Odpowiedz jaki władca podczas oblężenia zalecał swoim żołnierzom gry w gry planszowe dla odprężenia do walki ? ChatGPT4 wersja płatna: --- Anthropic> claude wersja płatna --- -------- Zainspirowane materiałem na YouTube o halucynacjach AI 2 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano Poniedziałek o 11:15 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:15 A z ciekawości - jaka jest prawidłowa odpowiedź? Poniżej dwie odpowiedzi sprzed chwili, ale inaczej zadane pytanie - "Czy znasz?". Wpisując "Odpowiedź", "Napisz" itd według mnie od razu zmuszasz go do wykonania pewnej akcji i to powoduje halucynacje. Ja wolę pytać zawsze na początku czy ma w ogóle taką wiedzę, bez żadnego polecenia. I drugi z trochę inaczej zadanym pytaniem: 1 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano Poniedziałek o 11:27 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:27 TAK jest od prompta dużo zależy. ALE problem jest właśnie takim że LLM zawsze stara się udzielić odpowiedzi. Do tego w takim stylu jak by był pewny, że takie coś miało miejsce przez co USER w sumie nie wie czy tak było, czy jest to halucynacja 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano Poniedziałek o 12:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:55 3 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano Poniedziałek o 13:21 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:21 USER: Napisz 3 x zdania o użytkowniku @okazwłoka z forum.optymalizacja.com Zdanie nie muszą być pochlebne -- Właśnie tutaj widać różnice perplexity.ai opracowuje materiał na podstawie dostępnych dokumentów = źródeł online 2 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano Poniedziałek o 13:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:34 @okazwłoka kazałeś mu napisać "Napisz...", więc znów zmusiłeś go do wykonania akcji. Napisał na podstawie wiedzy którą ogólnie ma o forum.optymalizacja.com. Screen z Playgroundu, bo w Plusie już dziś wykorzystałem wszystkie limity a na premium za 200$/miesiąc jestem za mały Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano Poniedziałek o 14:29 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:29 51 minut temu, Pomyslowy napisał(a): Kazałeś mu napisać "Napisz...", więc znów zmusiłeś go do wykonania akcji. No właśnie ja tak samo --- HEHE - tez uważa, że Euzebiusz za często SPAMUJE watki HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:11 To mi tylko pochlebia 1 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano Poniedziałek o 21:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:54 (edytowane) ja tutaj tylko dla żartów Zdrówka wam życzę a na życzenia jeszcze przyjdzie czas Edytowane Poniedziałek o 21:55 przez Herkules 1 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano wczoraj o 06:49 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:49 @Herkules do każdego wątku musisz dorzucić swoje 3 x grosze ? < pytanie retoryczne > Powstrzymuj się czasami 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano wczoraj o 08:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:59 (edytowane) 2 godziny temu, Mion napisał(a): @Herkules do każdego wątku musisz dorzucić swoje 3 x grosze ? < pytanie retoryczne > Powstrzymuj się czasami Jako typowa i rodzinna "pyra sąsiad" muszę, kto zrobi ruch jak nie ja (indexacja Jest już Jarmark na Wildzie? Edytowane wczoraj o 09:01 przez Herkules Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 2 godziny temu, Pomyslowy napisał(a): Patrz już wtedy szkolił się na operatora drona 1 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi