Skocz do zawartości

[Wykonam] wysokiej jakości artykuły blogowe, specjalistyczne i opisy produktów. Własne narzędzia seo!

pardella

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Jestem content menagerką z 10-letnim doświadczeniem. Na co dzień pracuję w agencji SEO, analizę fraz i optymalizację treści mam w małym palcu. Posiadam własne narzędzia seo: Senuto i SurferSeo. Masz więc pewność, że otrzymasz świetnie zoptymalizowane teksty potwierdzone screenami z narzędzi. 

Specjalizuję się w branży:

e-commerce,

OZE,

finansów.

Chętnie wykonam jednak treści również z innych dziedzin. Mogę przesłać portfolio i zrealizować tekst próbny. 

Przyjmuję również ekspresowe terminy. Wystawiam fakturę przez Useme, ale jestem otwarta też na inne formy rozliczeń. 

Poza pisaniem oferuję także stworzenie meta opisów, publikację na różnych CMS-ach, dobór grafik czy całą strategię treści oraz mniejsze prace z zakresu seo. 

Kontakt: pracownikcopywriter(małpa)gmail.com

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności