Skocz do zawartości

Mamy dobry wrost gospodarczy 6%, ale gdzie rozwój internetu?

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
"windykator tez by sie przydal" - a mało ich ?
Prawo jest tak skonsturuowane ze nie da sie na podstawie umowy o dzielo dodac oszusta do czarnej lisy KRSu (probowalem) a zadna firma windykacyjna sie nie podejmie.

Ostatnio taka jedna agencja reklamowa zlecila mi 2 projekty "na wczoraj" - prosili zeby zrobic jak najszybciej, ze maja problem bo zawalili terminy. Umowe mieli wyslac a ja zaufalem im siedzialem cala noc zeby na rano mieli. Ich klient sie wycofal bo termin juz byl dawno przekroczony a oni unikali kontaktu ze mna. Napisalem ze pozwe ich do sadu to mi napisali:

Szanowny Panie,

Nazwanie nas oszustami to powazny zarzut, prosze sie liczyc ze slowami. Zlecenie nie zostalo wykonane do konca wiec tak jakby go nie bylo (a jak mialem wykonac jak przestali sie odzywac) zapraszamy w takim razie do Sadu - nas reprezentuje radca prawny wiec nie dosc ze Pan przegra to pokryje jeszcze koszty rozprawy i koszty radcy.

I co takim sku***nom moge zrobic ? nic - wiem jak dziala polskie prawo i wiem ze byloby dokladnietak jak napisali.

Wielu z tych bezrobotnych trudni się w kradzieży.

Znam wielu "bezrobotnych" ktorzy trudnia sie w pracach budowlanych, remontowych, wyciagaja po 10k miesiecznie i jest im dobrze tak jak jest. I ja im sie nie dziwie - panstwo tak ludziom utrudnia zycie ze nic tylko dzialac w szarej strefie. I to sie sprawdza, bo po co komus 800 zl zusu placic jak i tak na strarosc grosza z tego nie zobaczy bo nie bedzie mial kto na niego pracowac ?

Dobra, koncze juz, ogolnie nie jestem takim dekadentem bo ja to wszystko mam gleboko - niech sobie pajacuja politycy,niech utrudniaja ludziom zycie a ja sobie robie swoje i sie nie przejmuje a za 20 lat bede patrzyl z daleka jak polska idzie na dno i bede mial do tego taki sam dystans jaki mam obecnie do tego co sie dzieje na Malezji czy w Honk Kongu ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Hehe, zgodzę się z Wami ;)

Ludzi wyjeżdżają i co coraz większe ilości. Ja też jadę za miesiąc do Hollandi zarobić trochę grosza :P

Mam pomysł żeby po powrocie to zainwestować bo 18 lat skończe dopiero w październiku :P

Myślę że mi się tu uda ;) Gdyby Polską nie rządzili DEBILE 2x :P a młode pokolenia to było by dużo łatwiej i prościej :(

pozdros

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Hej, pozdrawiam kolege z Raciborze (jestem z baborowa 25 kilometrow od raciborza)

Wedlug mnie takie glupie gadanie ze i tak jest zle i wszystko to wina politykow nie ma sensu lepiej sie zabrac za siebie (jak to mowia "Kazdy jest kowalem wlasnego losu" polecam przeanalizowac kariere Huindaya (nazwisko zalozyciela tej firmy) - on to w 100% wykorzystal).

Co bylo zle z moja stopka?

Ludzie wyjeżdżali, wyjeżdżają i będą wyjeżdżać, tak sie działo zawsze, że każdy podróżuje za lepszym życiem, pracą, itp.

Gdyby nie te bezsensowe studia, które wypadało by skończyć, żeby chociaż mieć to wyższe wykształcenie to też dawno bym stąd wyjechał, ale to nie dlatego, że potrzebuje kas, tylko dla lepszego życia, np w Hiszpanii podejmujesz prace i stać Cię aby sobie zakupić własne mieszkanie, nowy samochód. Kredyt dostaje się bez problemu, oczywiście jak się pracuje legalnie (a tam to nie jest problemem). To co robie tutaj, również mógłbym robić tam.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Bo ja tak anty do polityki (szkoda mi na nią czasu).

I w związku z brakiem trzeżwo myślących ludzi garnących się do polityki mamy debili u władzy, którzy nic innego nie robią, tylko myślą jakby tu oskubać tych trzeźwo myślących.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

w polityce jest mnostwo ludzi ktorzy chca cos dobrego zrobic dla tego kraju

ale oni sie nie pokazuja bo wola pracowac

jak narazie musimy sie meczyc z wesola gromadka jaroslawa dla ktorego wyjazd 500 tys. mlodych ludzi to sukces

jak sam kiedys powiedzial ze nikt im ni udowodni ze biale to biale a czarne to czarne

Kiedys wpadlem na pomysl zrobienia stronki z absurdami IV RP chcialem nawet z tego zorbic pozniej filmik ktory bylby takim zlepkiem informacji znalezionych w TV np.Jaroslaw mowi ze nie chce byc premierem, a pozniej filmik jak juz zostal cos z stylu filmu Kurskiego ale tym razem krytykujacego PIS i ta cala 4rp.

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności