Skocz do zawartości

Gdzie Waszym zdaniem...

kostuchryki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie odnośnie umiejscowienia reklam adsense. Prosiłbym o wejście na moją stronę www.lingwistyk.prv.pl i doradzenie gdzie najlepiej umiejscowić reklamy by ctr był jak największy ;)

Z poważaniem,

Jarek.

Złocenie przedmiotów sakralnych.

Kompozytor muzyki do Twojej strony www.

Pierścionki z brylantem dla Twojej kobiety.

Nic Tobie nie poradzę, ponieważ wytrzymałem na Twojej stronie tylko 5 sekund próbując zamknąć tą reklamę home.pl i się tylko wk... zdenerwowałem.

Więcej tam nie wrócę.

Pomyśl o tym.

Pozdro.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

W pierwszej kolejności zrobiłbym tę stronę tak, żeby była ładna i czytelna. Czcionka powinna być we wszystkich miejscach taka sama. Reklamy daj tam, gdzie ktoś patrzy, czyli nie na dole menu, a raczej na środku strony.

Z tą reklamą home podjełem kroki :) niedługo będzie psychomanipulacja.com

dzięki za ostatnią sugestie, powstała mi pewna nowa wizja. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś uwagi dotyczące reklam google w przypadku mojej strony lub samego wyglądu strony będe wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrwiam,

www.lingwistyk.prv.pl

Złocenie przedmiotów sakralnych.

Kompozytor muzyki do Twojej strony www.

Pierścionki z brylantem dla Twojej kobiety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności