Skocz do zawartości

Spis.PresellPage.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Macie jakiś błąd.

Prześledźcie wymianę między drastx <> mario1973.

Mój link nie wyświetla się u drastx . On dostał info, że ja usunąłem jego link i dlatego mój został wstrzymany.

Konkretna sytuacja była taka :

drastx dodał do mnie linka z anchorem "Śmieszne filmy" , ponieważ trafił akurat w mojego anchora, to swojego statycznie tam wyświetlanego zmieniłem na "filmiki" i tyle.

Wasz system albo zeschizował gdy trafił na istniejący już anchor, albo wykrył moją legalną zmianę jako cos niedobrego. Link drastx jest i był niedotykany

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tylko problem w tym, że wszystkie podają, że akceptują tylko unikalne wpisy, ale pewnie tylko mały procent sprawdza...

P.S Jak wyszukuję po domenie, to spis się rozwala (Firefox)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

kataBLOG

Na Twoją prośbę zmienione - kolejne uwagi do swoich wpisów meldujcie raportem - ikonka obok wpisu...

cashmajster

Sytuacja odnośnie segregacji wpisów jest już chyba poprawiona, sprawdź to proszę...

Co do podziału to dobrze to określił MAR

Yeden

Dzięki za info, id 46 z katalogiem www.natopie.info usunięte...

Co do szukania po IP to często IP nie jest jeszcze pobrane i to może być przyczyną.

mario1973

Już powinno byc ok

Mar

Mi pod FireFoxem działa wyszukiwanie domeny... a sprawdzam tak każdy precel żeby nie duplikować wpisów !

Sprawdź jeszcze raz...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• 2 tygodnie później...

Yeden

Zgodnie z Twoją uwagą ID=17 usunięty..

MMP

Statystyki staram się aktualizować raz na 2 tygodnie ale dla sporej części precli nie ma żadnych wyników :/

Pozdro

Cez

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Ilość Presell Pages obecnych w spis.presellpage.pl właśnie osiągnęła liczbę 300 sztuk !!

O nowych preclach możesz być informowany na bieżąco poprzez kanał RSS

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności