Skocz do zawartości

Spis.PresellPage.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak jest tego typu wpis to proszę userów o meldowanie poprzez opcję "Raport" nie zawsze mogę wszystko dokładnie sprawdzić !

Liczę że serwis będziemy tworzyli wspólnymi siłami, każdy kto zobaczy coś niepokojącego w spisie proszony jest o raportowanie lub napisanie na forum w tym temacie lub do mnie na PW. Obiecuję szybką reakcję! :D

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Dzisiaj przejrzałem wszystkie wpisy pod kątem błędu związanego z brakiem "https://" w adresie stron obecnych w spisie (to o czym pisał Yeden).

Zaktualizowałem także wartości:

• Page Rank
  • Zaindeksowanych podstron
  • Ilości linków

Jeśli coś jeszcze przeszkadza to piszcie na forum lub na PW :D

Pozdrawiam

CezAre

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• 3 tygodnie później...

Dnia dzisiejszego ze strony Spis.PresellPage.pl zostało usuniętych kilkanaście stron:

Strony usunięte za fałszywy Page Rank:

• www.redwolf.go.pl
  • www.eurobiologia.go.pl
  • www.dvdkomis.xt.pl
  • www.3xw.alias.pl
  • telefonia-voip.rtu.pl
  • bluefilter.net
  • www.resort-west.com
  • tmo-region.com

Zostało usuniętych także kilka nie działających precli lub posiadających wyłączoną opcje dodawania artykułów lub wstawiania linków:

• www.piekarnik.com
  • www.news.nvvi.pl
  • www.fotoforum.yoyo.pl

+ wiele innych...

Osoby które podały maila przy dodawaniu precla zostały poinformowane o usunięciu mailem.

Dziękuję wszystkim użytkownikom korzystającym z opcji "Raportuj" za zgłaszanie problemów.

Aktualnie spis zawiera: 429 pozycji.

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Też znam właściciela... I nie uważam żebym sobie narobił - miałem w tej sprawie kontakt z właścicielem :rolleyes:.

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• 1 miesiąc temu...

https://spis.presellpage.pl/wordpress.html

Widzę że jakieś pozostałości z grafiki Mara :) Ale nieważny wygląd, ważne że nie działa stronicowanie, tzn nie przechodzi dalej jak się kliknie na 2,3 itp

W sensie przydałaby się ta funkcjonalnośc :)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Przekazane do programisty...

W nowej wersji postaram się także poprawić dane typu PR, BL, Site:

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Ja bym usunął a przynajmniej nie dodawał nowych precli na darmowym hostingu yoyo.pl ponieważ jak by nie patrzeć łąmią regulamin yoyo - tak samo spisu katalogu dodawane są postawione na tym katalogu... a po jakimś czasie znikają. Szkoda miejsca, a w dodatku jak ktoś dodaje unikalne, specjalne pisane arty do tego to tylko je straci.

Z reg. yoyo:

12. Zabrania się umieszczania na stronach plików multimedialnych (np. avi, mp3, mpg, wmv, ogg, wma i innych), archiwów (rar, zip, gzip i innych), plików wykonywalnych (exe), katalogów opartych o skrypt qlweb oraz innych rozwiązań mających na celu wpływanie na wyniki wyszukiwania w systemach wyszukiwawczych (w tym tworzenia farm linków dla wyszukiwarek), stawiania trakerów na potrzeby sieci peer2peer, oraz serwerów gier sieciowych.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

...jak jade myszką po tych danych, to niech juz nic nie wyskakuje, bo zasłania i... wqrwia.

OK do zrobienia...

Ja bym usunął a przynajmniej nie dodawał nowych precli na darmowym hostingu yoyo.pl

Zrobię przy najbliższym Update.

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności