Skocz do zawartości

Spis.PresellPage.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

(ostatnio) dodano: 31-08-2007

troche dawno - jakiś urlop ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Ja się czepiam od dawna i jak groch o ścianę:

- pozycja 21 blog stwor.pl - no właśnie - blog, a nie precel,

- pozycja 29 - miszmasz.fotoclub.pl - przekierowuje na proste.pl

Przy żadnym z nich nie ma przycisku "raportuj", po co ma ktoś doopę adminowi zawracać. Cezary, jak chcesz linka komuś dać z dobrym PR to daj opis na czerwono, a ja i inni będziemy to omijać.

Eksperyment Discover.pl

• 3 tygodnie później...

Jak się nic nie ruszy w kwestii moderacji listy, to za niedługo ludzie przestaną z niej korzystać. Już jest śmietnik, strony nie będące preclami, nawet jeden qlweb, masa mocnych linków płatnych, mimo, że odznaczone jako darmowe. Nie wiem już nawet czy jest sens raportować, skoro brak reakcji jakiejkolwiek.

Do autorów listy: często z niej korzystam, więc chętnie pomogę przy moderacji.

02-468x90.gif

My spamerzy żądamy większej ilości Precli ! :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 3 tygodnie później...

A prosze mnie podpowiedzieć, dlaczego nie pokazuje bl i czy ktoś się nie podzieli listą precli z duża ilością bl? :)

Tak naprawde guzik mnie obchodzi to pr, według którego można sortować w spisie.

Przepraszam, że sie zareklamuje, ale prawie każdy mój precelek z podpisu z pr1

jest mocnejszy niż mnóstwo precli z pr2-3-4-5. Dlatego że mają sporo bl.

Naprzykład precel dzialeczka.waw.pl ma z 8,5k bl według yahoo.

I ja chce dodawać się do takich samych mocnych precli z dużym bl. Co miz tego że kilka precli w spisie mają pr4-5, a mają mało bl?

Nie warto by uruchomic obliczanie bl w spisie?

sortowanie według daty też nie skutkuje.

są precle stare i slabe a są nowe, ale postawione na mocnych juz starych domenkach.

mozolnie spędzilem kilka godzin, mierzylem bl-y u dziesątków precli z listy-spisu.

mam teraz liste z 15-20 naprawe mocnymi precelka ( mialem więcej, ale część adminow tak i nie dodałol moje wpisy, lub wywalio je:(

Drugi sposób - notować sobie precli z podpisów osób których przez Pio poznałem.

To tez taka swoista gwarancja, że precel nie zniknie jutro, lub, że wlaściciel nie usunie moje wpisy, dlatego że jemu odbilo.

przykład - Xann, Ptaq i inne "Sprawdzone" osoby

notować sobie precli z podpisów osób których przez Pio poznałem

to zanotuj sobie i mojego ;)

Naprzykład precel dzialeczka.waw.pl ma z 8,5k bl według yahoo.

jakie było polecenie do yahoo żeby listę linków wypluło bo zapomniałem :D

w linkvendorze (bierze chyba wyniki z yahoo) mój precel ma tylko 1k BL - teraz linkuję głównie katalog :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności