Skocz do zawartości

Spis.PresellPage.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

tak się składa że posiadam spis ponad 100 preseli z aktualnymi (dziś aktualizowałem) PR z ty że sami wiecie że jak wszyscy będą mieli tą liste to połowa z nich za pare tygodni poleci z PR lub z google

posiadam również stronę do bloga tematyka typowo komputery oraz kredyty - są one odpowiednio linkowane

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

100 :) ... Ja mam więcej z samym PR=2 ;). Listę długo budowałem i to najróżniejszymi sposobami i jest ponad 10 razy większa od Twojej... Taka jedna mała wskazówka - przeglądnij dobrze katalog mara - jest dużo lepszy od spisu(choć nie doskonały). I w miarę aktualne PR.

to że mają PR 2 to nic nie znaczy takich to moge też uzbierać około tysiąca a tylko strona główna zaindexowana lub nie podlinkowany w ogóle presel

nie chodzi o to żeby się kłucić ale ilość to nie znaczy jakość

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności