Skocz do zawartości

Problem z dodaniem strony

tomoos

Rekomendowane odpowiedzi

6. będąc w lokalizacji w "Podręcznym menu"

a) naciśnij "dodaj wpis w tej lokalizacji" jeśli chcesz aby Twój wpis pojawił

się właśnie w tym miejscu

7. jeśli w Katalogu nie możesz znaleźć dla siebie odpowiedniego miejsca czyli lokalizacji

a) będąc w "dziale głównym" dodaj nowe "kategorie"

;) będąc w "kategorii" dodaj nowe "podkategorie"

c) wejdź do stworzonych przez siebie "podkategorii" i postępuj wg pkt 6 a)

Pozwoliłem sobie skopiować część instrukcji gdzie pisze jak dodawać swoje wpisy do katalogu.

Tomoos jesteś w tej chwili w "kategorii" musisz dodać podkategorię i dopiero tam mozesz dołożyć swój wpis.

Pozdrawiam

Slawek

Tak, rzeczywiście jakby tak najpierw przeczytać czym jest lokalizacja... instrukcja (pkt 5)

Kultura, sztuka, rękodzieło to dział

aforyzmy - to kategoria

a gdzie masz podkategorię opisującą jakiego typu to aforyzmy? a jeśl nie masz pomysłów na określenie czy to aforyzmy takie czy takie idź do tej lokalizacji

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

tak wszystko działa poprawnie... wynika to z mojej nieuwagi

moze przydalaby sie jakas dorobna podpowiedz... ze zanim dodasz linka do tej kategorii nalezy dodac podkategorie...

a moze ludzie powinni czytac uwazniej instrukcje obslugi, manuale, itp. ;)

dziekuje za szybka odpowiedz :-)

"Jeszcze się taki nie urodził, żeby każdemu dogodził."

Co do instrukcji, to nie chciałem zarzucić autorowi, że robi coś nie tak. Jestem pod wrażeniem pracy jakiej dokonał. Chciałem zasugerować pewne usprawnienie, które pojawi się w widocznym miejscu. Np. "Zanim dodasz stronke, musisz utworzyć podkategorie".

Sam troche bawie sie w robienie stronki. I wiem, ze niektore trywialne, intuicyjne zachowanie nie sprawdza sie dla wszystkich uzytkownikow.

Odnośnie tego url do mojej stronki... to troche sie rozczarowalem, poniewaz, adres: www.ust.tke.pl/~yogi/ jest tym ktory od pewnego czasu promuje w internecie... i ze wzgledu na PR dla niego szukalem rozwiazan typu rejestracja w Katalogu. Dodam jeszcze, ze nie mialem problemu w dodaniu tego adresu w innych polskich katalogach.

Dodam jeszcze, ze nie mialem problemu w dodaniu tego adresu w innych polskich katalogach.

Sam piszesz że "Lepiej być pierwszym niż lepszym" więc niech Otwarty Katalog Internetowy będzie pierwszym w którym nie mogłeś dodać go w zaproponowanej formie ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności