Skocz do zawartości

Serwery w USA

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

witam

poszukuję kilku dobrych i tanich kont www. W moim mniemaniu dobre i tanie to:

5 gb powierzchni

20 gb transferu/mies

10 baz mysql

50 - 100 baków rocznie :)

szukam czegoś pod zaplecze do google.com i chciałbym oszczędzić robotowi latania po polskich czy niemieckich IP

5GB/20GB do 100zł rocznie?

Do tego ma to być "dobry" hosting?

Myślałem, że to mi się śni :|

100 baków rocznie

baków = $

nie wiem po ch** piszesz taki post, ja proszę o podawanie adresów www a Ty (nierozumiejąc pytania) piszesz o swoich snach o hostingu..

szkoda bazy

baków = $

nie wiem po ch** piszesz taki post, ja proszę o podawanie adresów www a Ty (nierozumiejąc pytania) piszesz o swoich snach o hostingu..

szkoda bazy

skąd te nerwy? ja też pierwszy raz słyszę o określaniu dolara mianem "bak" (prędzej "baks"), zastanawiałem się o co chodzi i przez myśl przeszło mi że może o ilość backup'ów.

Ludzie piszą jakimś swoim slangiem a potem się denerwują z powodu błachych nieporozumień.

sorry ale strasznie sie wkur**am jak na posta jest jest kilka wartościowych odpowiedzi i nagle jakiś chclik sie pojawia forumowy :D mozna przecie było napisać na priv o co chodzi jeśli już chcesz pomóc

"baków" - w usa nie byles z amero-polakami nie gadales....

jak wolisz to może być "cena do około 1 benjamina rocznie"

a możecie polecić stabilną firmę (no taka z pinć latów na rynku i odpowiedniom ilościom trzymanych dedykuff), w której kupię sobie konta www na różnych IP?

opcja z dedykiem i kilkoma ip nie wchodzi w grę - zamierzam kupować stopniowo a nie wszystko na raz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności