Skocz do zawartości

Indeksowanie linków, przez umieszczenie ich na własnej stronie.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

od prawie roku nie chcą wejść do indeksu niektóre NAP, które założyłem (foursquare, hotfrog itp). Nie pomogło wrzucenie ich do indekxera, stąd pomysł by zrobić na własnej stronie art, z linkami do tych NAP, które usunę/podmienię na kolejne po jakimś czasie. Fajnie czy głupio?

Domki w Gródku - miejsce z widokiem na udany urlop.

Cześć @michniknieadam

Twój pomysł wydaje się dobry ale jeśli Google ich jeszcze niezaindeksował, to prawdopodobnie znajduje się w kolejce. Tak duża strona jak foursquare.com dziennie pewnie ma tysiące stron do zaindeksowania - poczekaj.

Jak sprawdzasz stan zaindeksowania? bo operator site: nie daje 100% gwarancji wyświetlenia zaindeksowanego url. Tak samo w "GSC -> Linki" zaindeksowany adres może się nie wyświetlić ;)

Zamiast tworzyć artykuł, który później usuniesz mam inne rozwiązanie. Zrób podstronę typu "Tu mnie znajdziesz", "Opinie o mnie" albo na podstronie "O mnie" dodaj linki, które chcesz zaindeksować. Takie podejście wydaje mi się lepszym, ponieważ wygląda naturalnie i tworzy relacje między twoją stroną, a NAP'em.

Pozdrawiam

• Like 1

Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji ->

dzięki    

Pisząć art, miałem dokładnie na myśli to o czym piszesz. Odkąd nie ma site:, a GSC pokazuje wybiórczo linki, korzystam z bezpłatnych tooli do sprawdzania indeksowania stron. W sumie co trzecie sprawdzenie wyświetlają mi kasyna albo gołe baby, więc do ich wyników podchodzę z dozą rozwagi.

Edytowane przez michniknieadam

Domki w Gródku - miejsce z widokiem na udany urlop.

3 godziny temu, michniknieadam napisał(a):

Odkąd nie ma site:,

Site cały czas jest 🤗

• Confused 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@michniknieadam, jak wyżej :) Operator site jest cały czas aktywny, pomyliłeś z cache, który został wycofany jakiś czas temu :)

4 godziny temu, michniknieadam napisał(a):

W sumie co trzecie sprawdzenie wyświetlają mi kasyna albo gołe baby, więc do ich wyników podchodzę z dozą rozwagi.

a może to reklamy widzisz :D #żarcik

• Haha 1

Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji ->

dzięki