Skocz do zawartości

hatak.pl - ban trzeci

hatak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehe, jaki program partnerski wybrac i dlaczego Cie zbanowali to moga byc Twoje najmniejsze problemy.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Żyję. Hatak nie zostanie zamknięty! Wracając do sprawy dostałem maila, że nadal mogą być reklamy na hataku. Tylko dziwi mnie, jedno dostałem tego bana 15, do tej pory nie odpowiedzieli na odwołanie, tak samo nie odpisują na emaile, wsysałem już do nich chyba z 20.

Wiele razy podobne tematy były poruszne, zależne na jakiego człowieka się natkniesz - tak zostaniesz potraktowany.

Imo, przeczytajcie regulamin, napiszcie, że się poprawicie i zasugerujcie jeszcze raz Wasz serwis. To ludzie moderują, także postępujcie jak ludźmi i zapamiętajcie, że dla Was to kasa i jesteście od nich zależni w pewnym sensie.

Pozdrawiam

p.s. Dzięki za tłumaczenia :-)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności