Xann Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Sprawa SITE zreperowana jak by kogoś ciekawilo, odnośnie tych serwerydedykowane.pl przyznam ze nie słyszeliśmy złej opinii o nich a i maszyny mają ze tak powiem na wysokim poziomie czy może ktoś ma ciekawszą propozycje ? przyda się na wszelki wypadek Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Xann napisał(a): Sprawa SITE zreperowana jak by kogoś ciekawilo, Mam nadzieję, dzień zaczynałem od kasowania i nieraz kilkukrotnego dodawania stron aby weblink widział je znowu prawidłowo Xann napisał(a): odnośnie tych serwerydedykowane.pl przyznam ze nie słyszeliśmy złej opinii o nich a i maszyny mają ze tak powiem na wysokim poziomie czy może ktoś ma ciekawszą propozycje ? przyda się na wszelki wypadek Tak jak na pw Dosyłam więcej szczegółów jeszcze. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don't be Evil Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Aby nie być posądzonym o wyłączne krytykowanie jednego systemu: Serdecznie gratuluję wyboru znakomitego hostingodawcy - SerweryDedykowane.pl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Cytat Serdecznie gratuluję wyboru znakomitego hostingodawcy - SerweryDedykowane.pl :-) to jest propozycja jeśli umiesz czytać, hekko pewnie już polecił serwerownie gdzie sam się lokuje w gdańsku i to byłby dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 wszystko byle nie SD ! to juz lepiej dogadać się z np GTSEnergis i wydzierżawić sobei szafę 42U na własn epotrzeby niż koszystać z SD. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7087822 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nie dostałem maila potwierdzającego dlaczego mam pocztę na o2. Paweł ------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 wyslij na PW login sprawdzę o co biega bo na o2 chodzi Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Xann możecie napisać z jakiego DC pobierane jest site google ? Bo coś ono jest strasznie okrojone Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Pobieramy z parunastu Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ktoś koniecznie chce skompletować serwisy z podpiętym weblinkiem. Co dzień są wejścia z wyników wyszukiwania na "no host 906 niezarejestrowana..." Xann, lepiej to zabezpiecz, bo userzy mogą się wycofywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 mmarek - są to strony z nie dodanym adresem w panelu eweblinka Dużo osób potrafi uzbierać w ten sposób "jakieś" ilości punktów darmowych. Dla systemu wykrywanie takich domen i ich podpinanie jest plusem, zwiększa się zasięg linków. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Przyznam, że nie rozumiem. W jaki sposób ktoś może podpiąć moją stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ty instalujesz system, lecz nie autoryzujesz, ja w google szukam twojej strony dodaje do panelu mam darmowe punkty, e-weblink ma linki. Gdy tylko zechcesz odzyskać swoją domenę piszesz do adminów umieszczasz plik txt ze swoim nickiem wysyłasz aminom oni domenę przypisują tobie. Proste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Instalujesz system na domenie i zapominasz dodać później domeny do systemu. Domena chwili powisi, G zaindeksuje, a inni ją znajdą i dodadzą do swojego konta. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a Xann powinien dawać za to banana Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.