Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale panel do zarządzania kontem już przy kilkudziesięciu domenach, linkach staje się uciążliwy w obsłudze. Mam dodanych kilkadziesiąt linków i za każdym razem muszę korzystać z szukajki FF.

Przydałoby się sortowanie linków za pomocą listy domen <select>

szukanie jak szukanie, dobrym rozwiązaniem byłoby gdyby było można podać np tak:

https://domena.pl a anchory tak anchor#5#anchor#7#anchor#2#anchor#3

wtedy można szybko byłoby dodać kilka anchorów dla 1 domeny odrazu ustalając ich wagę.

Myśle ze w tej poprawce na wrzesien troche sie zmieni

1. Tak jak napisal 15175, mozliwosc tworzenia zakladek, gdzie kazda zakladka to osobna domena linkowana i w niej anchory

2. dodanie moze opcji, tak jak to teraz jest w "Zarządzanie punktami" ale mozliwosc przydzielenia odpowiedniej ilosc pkt na dana domene/zakladke, a na juz anchody dopiero ustawiania systemu wagowego

3. Jak np jakis przelew punktow zostanie anulowany, mozna by odjac z jazdek domeny/zakladki odpowiednia ilosc pkt procentowo(na domene1 przydzielam 2k pkt, na domene2 przydzielam 1k pkt, zabrano mi 1k pkt, to system pomniejsza przydzielenie pkt domenie1 o 666pkt a domenie2 o 334pkt)

Takie sa moje propozycje zmian :)

Tylko prosze nie krzyczec jak cos nie bedzie odpowiadac :P

Ps. Mam nadzieje ze dobrze zobrazowalem punkt trzeci.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

I aby można było dodać większą ilość domen, a nie każdą pojedynczo ...

Dokladnie :) jakis link typu "aktywuj wszystkie strony"

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Trzeba ten topik podzielic na polowe. 1 - Posty Szooka, 2 - reszta.

Lub

1: szooka

2: nie spam :)...

P.s. szook Ty spamerze :P...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Wymyśliłem coś: aby zrobić tak by to jak się chce tutaj tak to zmienić to by tamten też tak można było i aby w ogóle tam nie wywalało tego jak się chce tamtędy to by też można było a jak nie to przynajmniej w tamtym miejscu gdzie ten pisał w tamtym poście...

szook jak oceniasz mój pomysł ?:)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności