Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pakinter a w jaki sposob to widziesz :)?.

Bo ja jak sciagam linki to po 7 dniach mam jeszcze pozycje. Nawet bawie sie w sciaganie na 3 dni i przeznaczam je na inne anchory i ponownie je nadaje, dzieki temu nawet mam lepsze eekty.

Pozatym ten problem nie powoduje braku emisji znacznej, druga sprawa, brak emisji przez 12-36 godzin nic nie robi. Ja na testowych nie odczuwam zadnych spadkow nawet wzrosty.

pakinter a w jaki sposob to widziesz :)?.

Bo ja jak sciagam linki to po 7 dniach mam jeszcze pozycje. Nawet bawie sie w sciaganie na 3 dni i przeznaczam je na inne anchory i ponownie je nadaje, dzieki temu nawet mam lepsze eekty.

Pozatym ten problem nie powoduje braku emisji znacznej, druga sprawa, brak emisji przez 12-36 godzin nic nie robi. Ja na testowych nie odczuwam zadnych spadkow nawet wzrosty.

Byc moze to przypadek, ale na jednej z bardziej obleganych fraz zauwazylem dzisiaj niezle przetasowania. Nie znam sie zbyt mocno na systemach wymiany, dlatego byc moze jest to czysty przypadek...

raczej przypadek choc nie przypadek. Google ogolnie mocno miesza.

Adampower narazie testuje sobie wlasnie skoki punktow 200 K, 0, 20, 3,0,100,200 K i np 10 slow po 20 K, 50 slow po 4 K itp, narazie sprawuje sie ok - 3 tygdzien zabawy. Jak sie spali to trudno - czasem wypada zmarnowac jakas domene by sobie potestowac. Choc prawde mowiac zlych rzeczy narazie nie zauwazylem by sie dzialy.

Choc dalej bede testowal w celu obliczenia optymalnej skutecznej ilosci punktow na dane slowo. Narazie wiem ze mija sie z celem dowalanie 100 K na slowo, 10-30 K to maks i nie ze wzgledu na iltry tylko brak sensu dowalania wiekszej ilosci na slowo.

"Z yoyo.pl jest wszystko dobrze (allow_url_fopen=On).

To e-weblink dzisiaj nie działa."

Więc jak to już jest? Bo na innych systemach yoyoy działa, tylko na weblinku miałem problemy.

MMP specjalnie dla Ciebie przytoczyłem jeszcze raz mój post ^^ liczę że na nie odpowiedz :)

PS. Ja juz mam 105 stron w tym temacie ;)

Pzdr

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

no i sie zaczeło

wywala mi strony na szczescie na razie te z niskim site (ale na 2 roznych hostingach i nie moge ich dodac ponownie)

mam nadzieje ze szybko sie wszystko wyjasni, gdyz za duzo mam do stracenia

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Trochę długo trwa bo pisany jest moduł uniemożliwiający działanie automatów, prawdopodobnie dziś najpóźniej jutro wszystko wróci do normy.

Obecnie na niektórych stronach może wystąpic:

oczekiwanie na linki pobieranie linkow wymiana linkow wymiana linkami

Oznacza ze strona czeka w kolejce na pobranie linków, sytuacja jest chwilowa do momentu rozdania na wszyskie domeny linków, a kolejka jest ustawiona po to zeby wszyskie domeny na raz sie nie odwolywały.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności