Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
musiałem strzelić dzisiaj 3 letniego posta na tym forum

;) Gratujacje! Choć ja mam swojeto 3-letniego już za sobą to jednak w ich liczbie baaaardzo dużo mi do Ciebie brakuje B)

A żeby nie było zupełnie na marginesie tematu przewodniego - rzeczywiście system hula i oby tak już zostało!

Pytanie czysto orientacyjne ^^

W ile dni Wam się indeksują nowiusieńkie domeny i z jakim nakładem pkt ? ;) Ja teraz testuje weblinka, i od soboty czekam na zaindeksowanie pewnej strony z nakladem pkt 800, z nuż może sie jutro zaindeksuje ^^

Pzdr

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

różnie. przy około 800 pkt google mi zaindeksował stronę w około 4 dni ale mam taką co mi nie zindksował jej w ponad 2 tygodnie więc acząłem dodawać linki ze swojego zaplecza na nią. Jest to system linków rotacyjnych więc jest to zależne od fuksa czy akurat twój link się wyswietli na danej stronie jak ją robot google odwiedzi i tego że jak ją już odwiedzi to zauważy tego linka.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

dokładnie tak 5 k możesz dać spokojnie. Oczywiście jak to jakaś naturalna stronka i zadbasz o kilka mocniejszych linków to mozesz i dać 20 K.

Są nowe serwisy co z naturalnych linków łapią więcej linków szybko niż 5-10 K w systemie może dać.

Tak wiec jak zadbasz o kilka mocnych to spokojnie możesz dowalać.

w sensie inne linki miałem na myśli inne tematyczne.

Co do nowej domeny, spokojnie dawałem 20- efekt byl taki że po 5 dniach wbiła się na 2 pozycje - fraza średnio trudna.

Jak chcesz zobaczyc mniej wiecej efekt zabawy z punktami od 2 do 100 K i do zera klikij sobie w podpo. google - jak pozycjonować pojawiająca się przy haśle pozycjonowanie - zobaczysz tam domenki (5) które wlaśnie testują nagłe spadki i wzrosty punktów. Gdyby taką ilością ruszało się domeny - to w sumie zacząłbym się bawić w depozycjonowanie a nie w pozycjonowanie.

szook, Xann gadał że nie opłaca się dawać 100k punktów, bo i tak dużą część się traci

www.buncol.info/indeksacja-witryny/ - test indeksacji domeny od 2k do 8k

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności