Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

EdithG, dodawanie do 20 katalogów dziennie jest nonsensem, przecież i tak z wszystkich dodanych katalogów tylko kilka procent linków zostanie zaindeksowana, katalogami się nie przejmuję ^^ obawiam sie tylko systemu rotacyjnego, kusi mnie jego potencjał ^^

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Yeden jebło Cie gdzie ty tu widzisz krytyke ?

Chyba tak, bo uwierzyłem, że Szook może mieć rację i zamiast raz - dałem dwanaście razy ten sam anchor z różnymi wagami. Od tygodnia nie było ruchu frazy w górę. Jak będzie, znaczy Szook ma rację. Taki "test".

I Yeden ma racje - krytyka czasem jest wskazana
tylko nie należy na nią reagować jak Anioł. Ach, co to były za posty. :)

Eksperyment Discover.pl

Jeden przyklad: sempo.pl

5 dzien testu:

oo filtr bo w 5 dni :) -

100 K nic nie dawalo

ale juz 10 x 10

dalo - 43-45 pozycja dzien 5

https://www.google.pl/search?q=pozycjonowan...art=40&sa=N

6 pozycja - dzien 5

https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=...lizacja&lr=

i okolo 50 fraz tematycznch - all 5 dni - zapewniam nie dalem :) po 100 pkt ani po 1 K ani tez 100 K czy 200 K.

Skok pozycji jak widac - ktos powie ze hasla malo warte - pewno tak - ja tylko pokazalem ze mozna szybko.

Nie chce wskazywac tych docelowych domen bo to zbedne.

Yeden potestuj zobaczysz ze bedziesz zadowolony. Chyba ze ktos cos popsuje do tego czasu.

I tylko wlasnie to nie mialo ujmowac systemowi bo w jaki sposob - tylko pokazac ze mozna inaczej robic linki w systemie i osiagac lepsze efekty.

OK, Szook, jak zwykle wygrałeś. Ja wiem, że przeżywasz obecnie fascynację zjawiskiem pozycjonowania, w sumie dopiero zacząłeś się w to komercyjnie bawić, i przybywa Ci teraz wyznawców na forum. A ja piszę bo piszę, ale z doświadczenia - kto chce wyciągnąć wnioski ten wyciąga, kto olewa ten olewa. Jeden doda adderem/systemem/czymśtam 10k linków do strony, drugi w tempie 10 - 20 będzie katalogował, a potem systematycznie dopalał. Ja stawiam, że ten drugi będzie wyżej. A bajki o "naturalnych" przyrostach są może i bezpieczne dla strony (obecnie, nie kiedyś), ale nie zapewnią Ci pozycji i stabilizacji. I tyle.

hehehe Edith ahahaha to mnie ubawilas :) tym postem.

Pewnie niech sie ludzie systematycznie dodaja do 30 qlweb dziennie :) i licza na efekty. Ja sie bede cieszyl edith jak wiecej osob pojdzie za twoja teoria - przeciez to dla mnie plus.

A ja ci powiem tylko tyle ten co bedzie dodawal 10-20 qlwebow po 3 msc odleci na zawal :) bo sie zalamie ile qlwebow nie dziala juz a ile sie nawet nie zaindeksowalo.

Ja nie powiedzialem ze nie nalezy robic systematycznie pozniej - ale pokazalem Ci ze dodawanie sie do 20 jest warte tyle samo co dodanie sie dzis do 20 a jutro do 200 - bo prawda jest taka ze ani Ty ani ja nie jestesmy wstanie przewidziec ile z tych linkow zostanie znalezione przez google.

Naturalne linki nie mialem na mysli :) te takie licz ze ktos ci da linki za free.

Ale Edith poczytaj troche o linkbaitingu skoros taka doswiadczona i o tym jak w krotkim czasie dzieki takim technika do strony nagle prowadzi 5 K linków.

EDITH i jeszcze jedno - ja nie zacząłem sie bawic komercyjnym pozycjonowaniem - ja je skonczylem jakis czas temu - skoro jak zawsze wszystko wiesz powinnas wiedziec dlaczego :).

Nigdzie nie napisałam o qlwebach. I o niedziałających qlwebach. Cóż, tak sie właśnie z Tobą rozmawia, prawda? :)

A gdy nadejdzie taki dzień, że moje pozycje będą dla Ciebie osiągalne i wyprzedzisz mnie w serpach, być może zweryfikuję swoją wiedzę. Póki co pozostanę przy swoim.

ps. Ano wiem. Ale klikohit na onecie to żadne komercyjne seo. No i kolega zaplecze zabrał, co? :)

Myśle że testowanie systemu to podstawa, czy jest skuteczny - tak, czy można wyciągnąć więcej niż się o tym mówi - tak.

[OFTOP]

Oj Edith wydaje ci się że gdzieś coś ale nie wiesz gdzie i co. I właśnie o to chodzi :) by Ci się wydawało i chyba lepiej jak poświęcisz mi osobny wątek skoro blog zbyt mało poczytny niż mamy tak rozmydlać wątek o systemie.

JUż było powiedziane nie raz ilu pozycjonerów tyle teorii a na dodatek każdy i tak wie lepiej. Dyskusja co zrobić żeby nie wpaść filtr jest czysto teoretyczna bo ja znam strony co miały trzy linki do siebie i wpadły w filtr. Jeżeli powiedzmy w dziale "filtry" każdy by publikował dane domeny która dostała filtr wiek ilość linków itp można po zebraniu dużej ilości danych coś wywnioskować. A wniosek był by taki do jakiego doszedł juz jeden wyjadacz Tomek Zero3 : "bo tak"

Marketing internetowy dla firm

nie działa serwisik :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności