Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tzn nie mozesz polaczyc sie z weblinkiem ? ze stroną czy z czym sie chcesz polączyć ?

Choc teraz zermakm to tez mi lekko przycina.

EDIT

Juz tez nie działa i znowu działa. Moze cos chwilowego ale linki tez rozdziela roznie - ta sama waga a pobranie jednego o 22 a innego o 23 ostatnie.

tzn nie mozesz polaczyc sie z weblinkiem ? ze stroną czy z czym sie chcesz polączyć ?

Ze stroną, panel plus forum, serwer WWW nie wpuszcza choć pingować się daje

Edit: Rzeczywiście czasem wpuszcza, być może są to problemy z jednym z ruterów w OVH, wczoraj była kicha przez pół godziny, miałem dokładnie taki sam problem z powodu jednej trefnej karty w ruterze w OVH (serwer też z 91.121.x.x), niby działał a nie działał. Restart może pomóc.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

o to czyli moze sie okazac ze to nie problemy z baza mieli tylko gdzies w ovh maja.

U mnie były takie właśnie problemy pomiędzy 17.30 a 18.04. Wiem, że jeszcze nie skończyli szukać przyczyny tylko wymieniają "oślep" karty w ruterach ponieważ zjawisko jest gatunku "nadprzyrodzonych" czyli teoretycznie nie ma prawa zaistnieć a jest! :)

o to czyli moze sie okazac ze to nie problemy z baza mieli tylko gdzies w ovh maja.

U mnie były takie właśnie problemy pomiędzy 17.30 a 18.04. Wiem, że jeszcze nie skończyli szukać przyczyny tylko wymieniają "oślep" karty w ruterach ponieważ zjawisko jest gatunku "nadprzyrodzonych" czyli teoretycznie nie ma prawa zaistnieć a jest! :(

wyglada na to jakby sytuacja sie ustabilizowala, ciekawe czy to znow "router brzegowy" czy cos innego tym razem

Pozdrawiam,

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

wyglada na to jakby sytuacja sie ustabilizowala

Niestety nie na długo, jest powtórka z rozrywki :)

To chyba nie to:

https://prace.ovh.pl/?do=details&id=491

Chyba się serwer muli i tyle :)

Z forum:

Strona wygenerowana w 18.033 sekund z 17 zapytaniami

ZooZool: Co ma piernik do wiatraka czyli serwery.pl i nazwa.pl do ovh.pl? To jest ponad tysiąc km różnicy :(

Chciałem przedstawić wstępne wyniki mojego testu systemu.

Może nic odkrywczego, ale każda informacja się przyda.

Po dwóch dniach są już pierwsze efekty, tj.

- unikalny anchor pojawił się w wynikach na jednej stronie - liczba przydzielonych punktów 2500

- pojawiła się podstrona w wynikach, pozycjonowana na popularne hasło, jednak na razie nie ma jej w top200 - liczba przydzielonych punktów 5000

Na razie tyle. :(

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności