Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy można zamieszczać linki e-weblinka na podstronach typu "lofiversion" i czy jest to zgodne z regulaminem?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Szook - czytaj ze zrozumieniem

"Podsumowanie: - skala od 0 do 10 (gdzie 10 to najwyższa jednosta)

Szybkość w pozycjonowaniu - 10"

oraz

"Samym tym systemem udało się w okresie 10 dni wypozycjonować stronę w TOP 10 na bardzo trudne słowa takie jak „ogłoszenia", „darmowe ogłoszenia", „ogłoszenia darmowe" oraz kilka innych mniej ważnych."

Tak więc znowu szukasz na siłę powodów żeby się doczepić lub piszesz tylko po to żeby coś napisać ;)

Sugeruje co jest zarazem zgodne z prawdą i też nawet w tym wątku wielokrotnie była o tym mowa że system jest za "mocny" dla nowych domen, i należy się nim umiejętnie posługiwać. Tak więc nowa domena + ciężkie słowa + e-weblink = 99% filtra na bliżej nie określony czas i to też zostało omówione.

Paweł swojego czasu strona o seoparty była nową domeną w celach testowych kilku użytkowników umieściło do niej linki z systemu - łącznie około 1 mln na okres 1 tyg. nie zauważyłem by wpadła w jakiś filtr.

Mimo że linki zostały całkowicie usunięte czyli nagły spadek strona miiota się gdzieś w setce na pozycjonowanie.

Więc jak wytłumaczysz ten przypadek - bo ja mam wytłumaczenie i nie jest ono zależne od systemu.

... łącznie około 1 mln na okres 1 tyg. nie zauważyłem by wpadła w jakiś filtr.

Zbyt krótko. Filtr to przynajmniej 2 -3 tygodnie "nadmiernego" linkowania i dodatkowo aby wpaść w filtr na frazę, fraza ta musi się wybić na kilka/kilkanaście dni wysoko, inaczej po co filtr <_<

spokojnie były i takie testy <_< była i wysoko na tak konkurencyjne. Poprostu miała także linki z mocnych serwisów które przybyły całkiem naturalnie.

Pozniej byly linki po 200 K na fraze na dłużej i też nic nie dotkneło. Frazy skoczyły do top10 i sporo jeszcze wisi mimo braku linków juz od ponad miesiaca.

A prawde mówiąc czy to milion czy 100 tyś ;) jeden pies.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności