Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szook juz czeka jakby to jakies nowe bledy wyszukac

ale to dobrze zyskaja uzytkownicy systemu

Używaj Cuilla i Hakii

z czasem ostatnio bardzo ciężko, ale sukcesywnie wszystkie obietnice zobaczą światło dzienne.

W tej chwili dostępna jest do pobrania nowa wersja instalki na weblinku oznaczona numerem 1.5, więc zapraszam do testowania (zwłaszcza szooka :) )

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

ja zainstalowałem OK,

byc moze pobraliscie zaraz na starcie a przy fetch weblink dla utf zabraklo echo fetch.

Najlepiej zrobic tak zeby instalowac

folder musi byc pusty

usuwamy domeny sprawdzamy czy folder jest pusty - jak tak to autoryzujemy i smiga.

MMP cos tam sie juz doszukal - ja narazie znalazlem jeden stary trik :) z rel nofollow.

<? include_once('05215ed210101eb0400905411b808e6e.php');

ob_start();

echo fetch_weblink(' | ', 'moja_klasa');

$html = ob_get_clean();

$html = str_replace("moja_klasa",'klasa" rel="nofollow"',$html);

echo $html;

?>

Tylkow sumie tak to moge walic kazdy system bez wyjatku :puknijsie: moge takze wywalic link calkiem zostawiajac sobie tylko anchory jako treść.

Widze ze jest odwolanie sie po IP i zlikwidowana klasa ale ;) dojdzie sie do tego. Narazie rozbieram nowa instalke.

Od sprawdzania tego są roboty systemów i moderatorzy... Bo na dobrą sprawe możesz pobrać strumień przed wypluciem na ekran i podmienić wsie linki jak chcesz...

> MMP cos tam sie juz doszukal

A tam doszukał, ciągle zgłaszam te same błędy od początku wakacji :)

Może i dłużej...

---------

<? include_once('05215ed210101eb0400905411b808e6e.php');
ob_start();

echo fetch_weblink(' | ', 'moja_klasa');

$html = ob_get_clean();
$html = str_replace("moja_klasa",'klasa" rel="nofollow"',$html);
echo $html;
?>

Kombinujesz, nie latwiej tak:

echo  str_replace("moja_klasa",'klasa" rel="nofollow"', fetch_weblink(' | ', 'moja_klasa') );

:puknijsie:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

mkr no tak tak, zgadzam sie.

Oczywiscie wiesz w przypadku gdy dodaje sobie strone xxx na konto wymyslone xxx to mi to wisi czy zostanie znaleziona jezeli np. z zalozenia na niej nie chcialem dawac linkow. Generalnie jest kilka mykow :) fajnych jeszcze lecz narazie musze je potestowac.

Testy przeprowadzam na https://www.e-komputery.biz specjalnie by nie wnosic jakiejs szkody punktowej site=1

jeżeli w kopi google linki nie bedą pokrywały się z systemowymi
Zapisujecie jakie linki zostały wysłane na domenę każdego dnia/pobrania?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

nie sadze, ze jest arch.

Po drugie czy strona w sysmie musi miec kopie google ;), po 3 jaki problem na osobynm koncie to zrobic z nowa domena i emitowac linki z 10 innych kont - wiec pojawia sie linki teoretycznie systemowe.

Z drugiej zas strony pomyslmy - cloacking na domenach np. klientow, tworzenie kont na ich domeny i przez proxy i rozne meile. Przeciez jak taka domena dostanie bana to zadna strata :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności