Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jimmi ale głównie nam chodzi o Google, ponieważ jest to system polski, a w Polsce mamy 3 wyszukiwarki: Google, Onet, WP a w Onecie i WP inaczej się dopala strony niż linkami rotacyjnymi.

---

Zresztą wszystkie czynniki brane do obliczenia punktów są brane z Google, więc widać o którą wyszukiwarkę chodzi.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

jimmi w interii jest google.

Tak jak mmp napisał kluczowy jest google i to na to chce sie marnowac punkty. Co mi z yahoo linków.

Wiec jezeli w google domena nie istnieje nie powinno wysylac na nią linków.

Wg podanego tam wykresu - nie dotyczy to stron 100 K bo i mocno ciete jest na poziomie 50 i 25 K.

Tzn mnie to akurat cieszy, tylko zapowiadane zmiany miały dotyczyć tylko site +100K wiec nie wiem czy inni beda zadowoleni z podanego na forum weblinka wykresu. Chyba ze to tak narysowany wykres by narysować.

Wykres:

weblinksite.jpg

Czy można potwierdzić ten wykres jako miare przyszłych punktów ?. (domyślnie przyjmuje że tak skoro jest na forum weblinka), tak dla upewnienia.

No i co z domenami do 10 K bo na wykresie nie widac. Mam wrazenie ze te 10 K mialo byc 100 K czyli ze tam dopiero zmienia sie dynamicznie przelicznik situ. Z wykresu wynika ze site powyzej 10 K jest ciety.

No i co z domenami do 10 K bo na wykresie nie widac.

Liniowo, przecież napisali ;)

Mam wrazenie ze te 10 K mialo byc 100 K ...

I bardzo dobrze, że już od 10 K a nie od 100K następuje przycinanie, w końcu tak chciałeś!

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Czytajcie ze zrozumieniem ;) posta a nie ze zmienny, w poście wyżej jest napisane,

cyt, Tzn mnie to akurat cieszy, tylko zapowiadane zmiany miały dotyczyć tylko site +100K wiec nie wiem czy inni beda zadowoleni z podanego na forum weblinka wykresu. .

Mi pasuje taki przelicznik ale jak bedzie spora ilosc tych ktorym to nie pasuje to jest ryzyko ze zmienia system a wtedy i mi to mniej bedzie pasowało.

No to teraz trochę przegieliście z tym przycinaniem od 10k.

Na forum była informacja:

Od 1 września system bedzie przycinał site powyżej 100k. Obecnie przycina powyżej 200k. Przycinanie ma na celu wzrostu wartości punktów.

Wiem, że cięcie ma na celu zwiększenie wartości punktów ale było zapowiadane 100k a nie 10k.

Dopiero wynająłem ludziom punkty a tu za 2 tygodnie ponad połowa moich punktów się rozpłynie.

Jeżeli dzisiaj ogłosiliście tę nowinę z 10k to prosiłbym o odczekanie 1 miesiąca z wprowadzeniem zmian. Wtedy wszyscy będą na tę zmienę przygotowani.

Jestem za i to od zaraz. Ech, żeby jeszcze linki stałe... (kropla drąży skałę itd.) !!!

Założę się, że linki stałe też będą ;), przecież potrzebne są dwa systemy, rotacyjny i z linkami stałymi. Tylko, że taki z linkami stałymi jest trudniej zrobić, co widać na przykładzie już istniejących.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

tak to można na własnym zapleczu, bo będziesz miał linki stałe ale jak je losować zeby było sprawiedliwie... w systemie linków stałych jakoś domen i podstron jest ważna....

też jestem za zmianą z okresem karencji.... na dzis można by przycinać od 100k a za miesiąc tak jak teraz zostało pokazane.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności