Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie tylko ty stracisz choc ja tylko jakies 150 000

cena za punkty musi niestety wzrosnąć i chyba zblizy sie do tych na allegro - 7,99 za 1000 pkt gdyz przy takim przeliczniki nie oplaca sie ich sprzedawac za mniejszą kwotę, ale to każdy musi sam ocenic

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Analizujecie , analizujecie a nikt nie odkrył ze od nowego miesiąca wartość PKT wzrośnie drastycznie i trzeba będzie zjechać na wagach w linkach i to mocno.

Wszelkie chodzące plotki o tym jakoby system coś brał dla siebie chce rozwiać informując ze niebawem system będzie rozbudowany o część płatną i na niej będzie zarabiał obecnie jest czysto społeczny.

W części płatnej będzie: transfer PKT, monitoring fraz z możliwością wydruku w PDF dla klienta oraz katalogowanie projektów linków z możliwością przeznaczania różnych PKT na projekt, wyświetlona minimalna wartość ePoint na wyjście linka.

Jednocześnie informujemy ze z powodu dublowania się pytań i dyskusji z forum e-weblink na PIO w obecnym wątku bedą sie jedynie ukazywac komunikaty systemu.

500x62.gif

dokładnie tak. Zyskają ci co mają mniejsze domeny.

I tak jak dawalo sie 10 K da sie 5 K na jedno wyjdzie.

Jak sie sprzedawalo 100 K za 300 zl to sie sprzeda 50 K za 300.

Normalnie jaja - nie bedziemy :) odpowiadali w wątku na pytania - kurka nie mozna sie tylko wypowiadać kiedy chwalą, nalezy sie takze wypowiadać kiedy pytają o bledy.

Ja jak jest co to moge pochwalic ale jak pytam dlaczego w domenie xxxx sa 4 rozne pliki z dziwnymi domenami to chyba mozna odpowiedziec tym bardziej że tak powstał ten wątek o weblinku. A teraz odpowiadać nie, potencje tak, bukmacherka tak :);):jezyk1:

Czy w opcji płatnej będzie automatyczne wystawianie faktur w PDF ? i wysyłane w meilu po dokonaniu opłaty za np. transfer punktów.

a ja mam pytanie i chyba tylko tutaj dostane odpowiedz

czy na domene na ktorej jest postawiony serwis od 6 miesiecy mozna przeznaczyc ok 20k punktow rozdzielone na 7 fraz czy to za malo/za duzo.. nie chcialbym przesadzic i dostac jakiegos filterka

dziekuje za odpowiedz

Przetestujcie nowy sposób (nowy dla mnie) linkowania z systemu. Zamiast dużej ilości punktów dajecie pewną nie zbyt duża (ja obecnie daje około 7k) i zostawcie. Po paru dniach powinno się ruszyć (jak jesteś w top 5 na trudną frazę to może nie być widocznego efektu ;) potem za parę dni znów anchor o 7k (nie wiem, czy nie trzeba do 10k dać bo ostatnio 7k nie jest zbyt dużo).

Jest to zgodne z tym co wielu zauważyło i co wielu stara się wytłumaczyć, że stały przyrost linków nie jest naturalny. Robiąc skoki to tak jakby nagle na stronie pojawiło się coś ciekawego i wszyscy linkują co jest właśnie naturalne ;)

Można by sposób rozwinąć do dodawania ilości punktów w stosunku do wielkości serwisów, duży serwis potrzebuje dużego zamieszania w internecie = dużo punktów

Pozdro

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

nie rozumiem jak 20 000 bezie tyle samo warte co 70 000

przeciez obcianacie tylko punkty za duze site a linki beda sie wyswietlac tak samo - tu sie chyba nic nie zmienia, weic wg mnie punkty beda mialy ta sama wartosc poprostu ludzie beda ich mieli mniej - niektorzy

BANERY REKLAMOWE

storrm nie zrozumiales, wiec Ci wytlumacze.

Przy przycieciu site linki dalej beda wyswietlac sie w calosci serwisow, co za tym idzie, moc systemu nie zmaleje, a bedzie w nim mniej punktow. W tym przypadku wartosc kazdego punktu rosnie.

nei znam zalozen systemu

to w tamim przypadku linki musialy by sie wyswietla czesciej czyli nie co jakktos to mowil 70 pkt tylko juz przy 20 pkt musialoby nastepowac pobranie

wartosc stron w systemie sie nie zmieni - linki wyswietlaja sie gdy pojawi sie na nich bot lub czlowiek wiec te wartosci pozostana bez zmian, my dostaniemy mniej punktów czyli teoretycznie mamy mniej punkty na wyswietlanie, chyba ze przy wczesniejszych zalozeniach site bylo zlym pomyslem i wartosc punktow co ile wyswietlal sie link byla zbyt duza wtedy jest to jasne - czyli nastepuje takie cos co mialo miejsce w LINKORN jakis czas temu - przyciecie punktów - czy bedzie to samow punktach przy zalozeniu 20 a 70 to okaze sie juz po kilku dnaich w systemie czy strony przy tych samych ustawieniach maja ta sama ilsoc pobran czy inna

BANERY REKLAMOWE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności