Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moc systemu niebawem znowu wzrośnie w końcu przybędzie 500tys subdomen no chyba ze to takie same hasło jak 3 mil mieszkań :)

@Czachapl musisz trochę poczytać forum żeby na niektórych brać 95% poprawki :)

juz wzrosla ;) ja naprzyklad dodalem 400 :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

to miejsce rzecznika prasowego e-weblinka już wolne ?? :) :) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Czachapl musisz trochę poczytać forum żeby na niektórych brać 95% poprawki :)

Które forum?? bo to czytam, bo sie boje zadawać pytania, skoro i tak na nie które nie ma odpowiedzi. :)

Wiem wiem na wszystko wie grupa trzymająca władzę. :)

Xann/Weblink zdecydujcie sie na który nick odpowiadać :).

Edith nawrócil - nie - poprostu zmeczyło mnie nadsyłanie poprawek od 2 msc i słuchanie że to jest nie do oszukania.

Kulfik z tym Netbui to tak samo jak z DHCP.

Xann/Weblink ja nie widze faktu zwikeszenia mocy przez subdomeny i mysle że ci co siedza w seo spokojnie ci powiedzą że spam subdomenowy np. 10 tys subdomen jest slabszy niz 10 tys domen przypadkowych.

Nie wspominajac juz o tym ze moge dodac subdomeny które nie sa zaindeksowane np. 10 tys i te pobrania beda puste, wyobrazasz sobie małe zadowolenie usera ktory dal 3 - 5 K punktów i pech chcial a jego linki wyladowały w tych subdomenach 10 tys pobraniach ?

A czy doczekam sie odpowiedzi na temat procentu linków z tzw. błedów systemu. jak cloacking/zamiana w locie/podmiana wlasnych plikow .wbl mimo ze nowy skrypt wpuszcza swoje pliki testowe od ebay. google po ip ;)

Dobra niech bedzie rzucanie słów na wiatr.

Strzel sobie 1 konto ;) masz na tacy nie bedziesz musial robic klikohita - od 1,5 msc na cloackingu podam ci jedno reszte poszukaj - czekam na Twoją inwencje. Nastepnych tak łatwo nie znajdziesz skoro te tysiace botów nie znalazły ich od ponad 1,5 msc ;) - srednio 20 - 60 K.

cloacking.jpg

I jak powiesz ile jest procent tego typu domen które nigdy od dnia dodania nie mialy na sobie systemu.

Bo jak sądze nie tylko ja robie i mi nie szkoda bana na 1 domene.

A nawet okres 1,5 msc to oplacalny okres przy ilosci 500 K na osobe.

I jak te 100 botów sobie radzi skoro sobie nie radzi ;)?

Beer nie wiem czy wolne ja bynajmniej nigdy go nie zajmowałem - bo co do skutecznosci system jest OK - co do bugow mase zglosilem - 20% doczekalo sie poprawek, 80% uznano za teorie ;).

Xann/Weblink problem jest jeden że zawsze uwazales ze bledow niema i dalej tak uwazasz bo nie znacie luk i to sporych. Ja jednak nauczony doswiadczeniem ze lukami w systemach nie warto sie dzielic :) postanowilem na nich korzystać - co przyznac musze jest przyjemniejsze niż doradztwo komus w sprawie projektu.

95% POPRAWKI to brać na poprawki ;) a nie na osoby.

Przyklad:

Ponad miesiac temu - błąd którym mozna ugotować system i przestanie serwować domeny - taki mini DDOS - instrukcji jak nie bede ci pisał - wierz mi że to nie teoria znajac domeny które są w systemie :).

https://e-weblink.com/connect.php?h=www.e-w...=0&v=1.4_f0

Dzieki temu zapytaniu zadanemu w iframe na roznych serwisach ten system gotowalbym sie tak żebyś się nawet do panelu nie zalogował ;) bez twardego restartu. Tak wlasnie podchodzisz powaznie do powaznych zagrozen.

Chcesz to chetnie zrobie ci małe demo ;).

Czachapl

Popatrz na to:

www.sempo.pl/ zaplecze.php i to

www.sempo.pl/ listakatalog.txt

i pomyśł troche o tym ....

Sugerujesz ze to jakiś jakby donosik??

Jeśli coś w tym stylu to ci powiem ze na 100% G wie o tym wszystkim i nawet dużo więcej.

Jak czytam nieraz ze G walczy ze spamem śmiać mi sie chce. Już gdzieś napisałem dopóki nie będzie mieć w tym celu nie będzie walczyć ze spamen na całej linii. Jeżeli przyjdzie dzień ze stwierdza ze im spam przeszkadza, systemy wymiany linków, czy inne rzeczy to poleci to wszystko jednym kliknięciem. I na necie będzie słychać tylko jęk :)

Wierz mi wiem co pisze.

Sugerujesz ze to jakiś jakby donosik??

Jeśli coś w tym stylu to ci powiem ze na 100% G wie o tym wszystkim i nawet dużo więcej.

Jak czytam nieraz ze G walczy ze spamem śmiać mi sie chce. Już gdzieś napisałem dopóki nie będzie mieć w tym celu nie będzie walczyć ze spamen na całej linii. Jeżeli przyjdzie dzień ze stwierdza ze im spam przeszkadza, systemy wymiany linków, czy inne rzeczy to poleci to wszystko jednym kliknięciem. I na necie będzie słychać tylko jęk :)

Wierz mi wiem co pisze.

ma zaindeksowane nie równa się wie ....., jakby miało plecieć za jednym kliknięciem to już by dawno poleciało, nie na darmo dział spamreportu jest wzbogacany o coraz to nowe "możliwości" , pracownicy googlarki też nie na darmo siedzą na forach ... no i nie na darmo są osobnicy wprowadzający w czyn teorie "polskiego piekiełka"

Wierz mi wiem co pisze.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mając chwile wolnego czasu( właśnie trwa: "Resizing partition" ) odpowiem na co nieco, choć zaznaczam że nie czytałem wszystkich tutaj postów - dyskusja bowiem była naprawne żenująca, prawie jakby rozmowa dwóch klonów dir-elite...

subdomena jest wszystko co jest poza domena.pl domena.com.pl /regionalne/funkcjonalne i nie przekonuj mnie do faktu iż zdefiniowanie jest niemozliwe bo sam to robie juz od 2 lat bez zadnego problemu.

Ale Ty to robisz ręcznie, ponieważ każda domena jest subdomeną domeny wyżej, o czym wspominał WI777.

Za pomocą DNS i DHCP a także innych warstw aplikacji mamy możliwośc delegowania subdomeny na inne IP, a te IP na inną maszyne. Dlatego tez subdomena staje się domeną, powiązaną jedynie subdomena wyżej i niczym innym.

Eee, chciałem napisać długiego posta ale więcej na ten temat się nie da...

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

A może z tym spamreportem to tak jak z kasa dla służby zdrowia jeszcze miesiąc temu a dziś wybory i jest. Normalnie czar z mleka. I tu tez tak jest muszą pokazywać ze coś robią.

Z reszta nie ważne każdy wie swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności