Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

MMP za pomoca DNS tak, DHCP nie lecz to nadal niema zadnego zwiazku z rozpoznaniem domena/subdomena wzgledem google. MMP jaki zwiazek DHCP ma z delegowaniem subdomen :)? ustawiales choc raz delegacje subdomen za pomoca DHCP :P?

Mi chodzi o automatycznie rozpoznawanie domen regionalnych i funkcjonalnych zdefiniowanych w NASK i zarządzanych przez miasta + funkcjonalne. Co nie jest problemem wiec nie wiem skad pomysl ze jest problemem.

Xann jak zrobicie panel w ktorym 30 tys subdomen dodam z automatu - nie bede siedzial i dodawal 30 tys subdomen.

Lista katalog.txt to nic jak zwykla lista/spis katalogów która jest w tej samej formie dostępna na ponad 30 spisach katalogów - tyle że w wersji PHP a nie txt i właśnie art. pokazywał że google lubi sobie popisać.

Xann więc zrób panel w którym można dodawać takie ilości i oczywiście co z tymi super botami - bo na ten temat widze zamiklłeś :P - a tam jeszcze tyle set punktów. Nie bede wspominał o punktach ;) z 700-800 domen z lewego PR. Najpierw uporaj sie z reczna moderacja bo boty są cieńkie albo wcale nie istnieja.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sugerujesz ze to jakiś jakby donosik??

Są ludzie co donosili, donosza i bedą donosic. Musisz nauczyc się czytac miedzy wierszami i posłuchaj Birbanta bo zawsze dobrze prawi.

UWAGA:

W tym tygodniu przechodzimy na inny hosting mogą byc czasowe problemy w działaniu systemu

Marketing internetowy dla firm

Xann jak zrobicie panel w ktorym 30 tys subdomen dodam z automatu - nie bede siedzial i dodawal 30 tys subdomen.

Lista katalog.txt to nic jak zwykla lista/spis katalogów która jest w tej samej formie dostępna na ponad 30 spisach katalogów - tyle że w wersji PHP a nie txt i właśnie art. pokazywał że google lubi sobie popisać.

Xann więc zrób panel w którym można dodawać takie ilości i oczywiście co z tymi super botami - bo na ten temat widze zamiklłeś :) - a tam jeszcze tyle set punktów. Nie bede wspominał o punktach :P z 700-800 domen z lewego PR. Najpierw uporaj sie z reczna moderacja bo boty są cieńkie albo wcale nie istnieja.

hmm ja dodalem z automatu 400 wiec 30 tys to chyba roznica tylko w czasie...

a co do tego lewego pr to widzialem taki fajny serwis ogloszeniowy na 800 domen i wszedzie strona glowna ma pr 4-5 ... cache w googlu oryginalny a pr podobno fejkowy ktos ma pomysl jak to jest zrobione? (url do wiadomosci redakcji choc i tak pewnie wszyscy wiedza o co chodzi... ci co zagladali na szoookowe zaplecze.php )

pozdr

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Taka właśnie jest różnica między gadaniem a działaniem :P

Ponadto żeby dodać, to najpierw trzeba mieć te pół miliona zaindeksowanych przez G. domen :)

...i wszedzie strona glowna ma pr 4-5 ... cache w googlu oryginalny a pr podobno fejkowy ktos ma pomysl jak to jest zrobione?

Dlaczego uważasz, że fejkowy? Zacytuj tego kogoś, kto tak twierdzi, choćby bez podawania źródła :P.

IMHO jest to robota samego G., każdy z sitów (ponad 1000) był linkowany z zabanowanego już situ o PR 6.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

a co do tego lewego pr to widzialem taki fajny serwis ogloszeniowy na 800 domen i wszedzie strona glowna ma pr 4-5 ... cache w googlu oryginalny a pr podobno fejkowy ktos ma pomysl jak to jest zrobione? (url do wiadomosci redakcji choc i tak pewnie wszyscy wiedza o co chodzi... ci co zagladali na szoookowe zaplecze.php )

pozdr

Konto przyjmuje max 499 domen i max 200 linków, wiec ile kont musisz sobie zrobic zeby miec 30tys domen ?

Po drugie system nie liczy PKT za site=0 i nie wysyła linków na domeny z site=0 jeżeli się domena sama do niego nie odwoła, odwołac się może bo bo w google ma bana ale np w onecie, wp czy yahoo bardzo ładny ma ruch.

Wiecz taka polemika o osłabieniu systemu bo ktoś robi 500tys subdomen to pieprzenie kotka za pomocą młotka.

Jeżeli ktoś mówi że jest 800 domen z fałszywm PR5 w systemie to kolejne bzdury, masz tu jedną z domen www.zelechow365.info i udowodnij ze ma fałszywy PR jak udowdnisz mi przez google że jest fałszywy to gośc zgodnie z informacją na forum e-weblinka dostanie bana na wszyskie domeny i konto.

Zacznijcie wreszcie pisac merytorycznie a nie o tym co wam sie wydaje.

Marketing internetowy dla firm

Dlaczego uważasz, że fejkowy? Zacytuj tego kogoś, kto tak twierdzi, choćby bez podawania źródła :).

IMHO jest to robota samego G., każdy z sitów (ponad 1000) był linkowany z zabanowanego już situ o PR 6.

hmm takie sugestie padly na ircu, padaly przy tym stwierdzenia ze 'zorietowani widza jak itp i ze fejkowy'

wiec sie zasugerowalem

428x60.gif

WI777 zeby dodac i autoryzowac nie musisz miec zaindeksowane w Google - wiec w czym problem ? dodac i z czasem indeksować - ja natomiast widze problem - system serwuje linki na zbanowane i nie zaindeksowane domeny. Wyobrazasz sobie dodanie 30 tys subdomen ?

wez przyklad

www.123456.city4you.pl

www.1000000.city4you.pl

www.100000000000.city4you.pl

widzisz jakis problem ? bo ja zadnego, wez to tylko dodaj do panelu - 400 mozna dodac z reki, ale 30 tys ? :P

Ale wiem co by sie stalo, taki jeden dalby 3 K punktow i nagle trafil z wszystkimi linkami na te subdomeny :P i jego pobrania by poszly w diabły.

Xann moze teraz ma limit ;) o ktorym wczesniej nie bylo mowy. Skoro sie upierales przez 20 postow ze subdomena warta tyle co domena - to skad nagle te limity ;)? na 1 konto.

No i czy odpowiesz w koncu ile domen oszukuje czy sam nie wiesz a te boty to poprostu mit :).

Kto teraz teoretyzuje ? ja mówiąc że 50 roznych botów to mit, czy Ty że one istnieja :)?

Co do lewego PR - cache nie jest wyznacznikiem tego ze PR jest OK.

robimy przekierowanie domeny a do B - B ma PR 5

po tym jak zlapie PR5 domena A sciagamy przekierowanie wtedy cache w google jest domeny B, linkujemy domene A i po okolo miesiacu czasu domena A ma swoj wlasny cache - zostala przywrocona do indeksu - lecz PR zniknie najprawdopodobniej dopiero po update PR i pokaze faktyczny PR.

Wiec co weblink powiesz jak na tych domenach po UPDATE - jak kiedys nastapi pojawi sie PR 2 albo 0 :)?.

Xann a ja ci dam też dobrą rade - wypowiadaj sie na tematy o których masz pojęcie - problem jest taki że ty sam nie masz pojęcia jak Twoj system działa, nie mówiąc o tym jak działają serwery by odsylac innych do ksiazek na temat sieci :)

Konto przyjmuje max 499 domen i max 200 linków, wiec ile kont musisz sobie zrobic zeby miec 30tys domen ?

Po drugie system nie liczy PKT za site=0 i nie wysyła linków na domeny z site=0 jeżeli się domena sama do niego nie odwoła, odwołac się może bo bo w google ma bana ale np w onecie, wp czy yahoo bardzo ładny ma ruch.

chcesz powiedziec ze napisanie automatu ktory zalozy 60 kont, ew. samemu poswiecenie wieczora i przeklikanie sie troche to az tak wielki problem ?

Wiecz taka polemika o osłabieniu systemu bo ktoś robi 500tys subdomen to pieprzenie kotka za pomocą młotka.

a to nie moje slowa tylko szooka, mi tam bez roznicy czy dodam 400 subdomen (docelowo po 5-10 k site) czy 10 stron po 180k site ...

imho dla systemu bedzie lepiej gdy to bedzie na subdomenach ..

Jeżeli ktoś mówi że jest 800 domen z fałszywm PR5 w systemie to kolejne bzdury, masz tu jedną z domen www.zelechow365.info i udowodnij ze ma fałszywy PR jak udowdnisz mi przez google że jest fałszywy to gośc zgodnie z informacją na forum e-weblinka dostanie bana na wszyskie domeny i konto.

napisalem ze mi sie wydaje. ze tak slyszalem i ze podobno bo takie stwierdzenia padly na ircu.

Zacznijcie wreszcie pisac merytorycznie a nie o tym co wam sie wydaje.

Dlaczego? ... Dlaczego, zabraniasz nam dzielic sie naszymi przemysleniami?

pozdr.

428x60.gif

dobą rade Ci dam sprawdzaj zawsze co pozycjonerzy mówią bo informacją podpisujesz się Ty czyli ją autoryzujesz

naciagasz fakty.

napisalem ze wydaje mi sie a nie ze tak jest. to bylo w sumie pytanie pod dyskusje ... czy jest fejkowy czy nie.

a algorytm taki :

1 kradniemy pr

2 update

3 mamy pr, podmieniamy na swoja strone

4 reindexowanie

5 pr kradziony, cache nasze ?

jakies dziury w rozumowaniu ktos widzi ?

428x60.gif

jakies dziury w rozumowaniu ktos widzi ?

Samo przekonanie nie wystarczy bo idąc tym tokiem myślenia każdemu możesz postawić ten zarzut. A skąd ja mam wiedziec ze twoje PRy nie są tak samo zrobione ?

hehehe bo na tych stronach co dodalem do weblinka pr jeszcze nie istnieje ;)

428x60.gif

to że ktoś ma problemy z komornikiem wcale nie upoważnia do pisania bzdór ale masz racje to są moje przemyślenia.

Właśnie więc nie powinieneś pisać ;)bzdur skoro jak powyższe.

No i czy odpowiesz w koncy co z tymi botami :P i ile domen oszukuje. Bo ciagle omijasz tą odpowiedź.

I skoro xann przez 30 postów upierałeś się że w linkach 1=1 i brak jest podzielników na dziesiętne to w sumie po co jest zliczany PR ?. Tym bardziej że realny PR od tego wykazywanego jest zupelnie inny i nie chodzi tutaj o oszukiwanie. Np mam mase domen PR 2 ktore sa słabsze od domen PR0 - powód jasny, domena PR2 wisi sobie od roku, domena PR0 zdobywa mocne linki i jej realny PR jest znacznie wyzszy. Wiec w sumie po co zliczac PR skoro dane Page Rank sa bardzo stare.

www.123456.city4you.pl

widzisz jakis problem ? bo ja zadnego, wez to tylko dodaj do panelu - 400 mozna dodac z reki, ale 30 tys ? ;)

Ano problem widzę:

Do panelu można dodać i nawet zautoryzować tylko po co? Bo site: jest zerowy i co z tego że dodasz pół miliona takich domen jak dalej masz zero punktów?

Co do PR dla miast365 to ich PR jest już od dawna (jeśli to są fejki) nieodróżnialny od prawdziwych. Jeśli masz sposób to przedstaw ale dowodem nie będzie spadek po updacie.

Miałem wątpliwości co realności tych piątek, ale nie znalazłem podstaw, poza statystyką, do podważenia i zamknąłem dziób :P

Nie odpowiedziałeś w jaki sposób odróżniasz automatycznie "domeny" od "subdomen" na podanym przykładzie z sześcioma, oczywiście wykluczamy sposób z ręcznie tworzonymi listami domen nadrzędnych, bo to oczywiste, że właśnie google tak robi :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności