Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

tak mysle ze 2 tygodnie to min zeby ocenić.

Ale czy jest sens magazynowac linki ? to juz chyba lepiej podstrony pozycjonować wykorzystujac pelna moc nadanych punktow.

Ja jakbym mial nadwyzke mocy a uzywal systemow a kierowalyby mna obawy filtra to pozycjonowalbym podstrony serwisu ale raczej na magazyn to szkoda wlasnych punktow tym bardziej ze chyba pozniej z tego tytlu nie dostaje sie podwojnej mocy za okres nie uzywania punktow. Dlatego warto wymarnowac co do punkta.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W chwili obecnje najlepszym rozwiązaniem jest kreacja drugiego konta i przelanie sobie nadwyżki pkt...

Trochę to mało "przyjazne".

Brakuje mechanizmu:

nadania jakiejś maksymalnej wartości dla wybranych linków;

automatycznego zwiększania/zmniejszania priorytetu lub kwoty punktów w czasie, ręczna robota właściwie niewykonalna od pewnej liczby linków;

rozdzielenia linków na "moduły", tak jak sugerował Szook, pojedynczo, po dwa, trzy itd. byleby w sumie dały to co ma być plus dowolność w ustalaniu stylu dla tych linków;

Czy były już robione testy na filtry? Tzn. ile punktów ( i w jakim czasie) stanowi zagrożenie dla "młodych" stron?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

WI777 ilość punktów potrzebnych będzie się zmieniać wraz z wzrostem systemy, wszystko jest płynne teraz jak system przekroczy pewna barierę to wtedy będzie mozna robić testy i podawać następne szacunkowe ilości punktów potrzebnych.

a reszta pomysłów twoich to jest chyba na przyszłe modernizacje systemu

ja bym dodał mozliwość dodawania subdomen bez www.

czyli domeny główne nadal bez www a subdomeny można by było dodawać.

bo mało kto ma www.dmoz.domena.pl czy cos w tym rodzaju.

mozna by było przez explode spradzać czy to domena czy subdomena i wtedy warunkowo dodawać. oczywiście trzeba by było zrobić filtr na domeny hostingów i aliasów...

ale to chyba nie powinno stanowić żadnego problemu.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Masz racje, że coraz więcej jest preselli, ale chyba nie napisałem zrozumiale.

Nie ma żadnej granicy przydzielania linków. Czyli do jednego linku nie możesz ustawić sobie 1000 punktów, a do drugiego 1500 tylko jest WAGA od 1 do 10.

Trzeba kombinować z przydziałem, aby dla linkowania jednej strony szło 5k punktów, a do drugiej 10k. Przelewy trochę upraszczają tę sprawę, ale można zrobić to jeszcze lepiej.

Case study jak pozyskać więcej leadów

Masz racje, że coraz więcej jest preselli, ale chyba nie napisałem zrozumiale.

Nie ma żadnej granicy przydzielania linków. Czyli do jednego linku nie możesz ustawić sobie 1000 punktów, a do drugiego 1500 tylko jest WAGA od 1 do 10.

Trzeba kombinować z przydziałem, aby dla linkowania jednej strony szło 5k punktów, a do drugiej 10k. Przelewy trochę upraszczają tę sprawę, ale można zrobić to jeszcze lepiej.

Z tego co mi się wydaje system wagowy jest lepszym rozwizaniem jak się ma 50 czy może 100 a nawet więcej linków do wystawienia, zakładając ze bedzie opcja wpisywania z palca wartości od 1 do max punktów nie chciało by mi się zmieniac i przeliczac takiej ilośc linków tym bardziej ze tu musiał bym odjąc zatwerdzic a tu dodac i zatwerdzic a tak zmieniając jedną wagę przelicza mi wszyskie 100 linków chyba ze ktoś zna inne rozwianie nad zapanowaniem nad dużą ilościa linków na koncie przy małej to pikuś

Raczej są to szacunkowe wagi coś już mówiące to nie znaczy ze trzeba się trzymac 5k czy też 2k, admin zasugerował obecne górne granice zeby sobie nie zbanowac nagłym przrostem linków.

Marketing internetowy dla firm

Witam.

Chciałbym przedstawić swoja opinie na temat e-weblink.

Wydaje mi się ze cos jest nie tak z tym systemem, bo po przyznaniu 90 000 punktów na jedna domenę w ciągu tygodnia nie przybył mi ani jeden link. A mam porównanie z innymi systemami gdzie wystarczyło 50 000 tys. I już po tygodniu miałem 36 dodatkowych linkow strona podskoczyła w pozycjach. Może to wina sytemu rotacyjnego nie wiem, ale jeśli nic się nie zmieni to pewnie wiele osób będzie rezygnować. Zostanę jeszcze tydzień i po tym okresie znowu postaram się przedstawić opinie.

P.S.

Proszę nie prosić o podanie nazwy tego drugiego systemu, bo nie oto mi chodzi, mam nadzieje ze wreszcie system zacznie działać i stanie się alternatywą dla pozostałych systemów.

Pozdrawiam.

Już wam wyjaśniam.

Przed przystąpieniem do e-weblink sprawdziłem ile linków mam i po tygodniu nic się nie zmieniło.

Zaznaczam ze ten drugi system nie został zatrzymany więc nie było możliwości zastąpienia istniejących linków po przez linki z e-weblink.

Pozdrawiam.

.. sprawdziłem ile linków mam i po tygodniu nic się nie zmieniło.

Gdzie i jak to sprawdziłeś?!?

Wpisuje w Google cos takiego – @podaj mi wszystkie prowadzące linki do mojej super strony i nie pomiń żadnego, bo się pogniewam i przeniosę się na inna wyszukiwarke.@

No i mam.

Dobra widzę, że wszyscy nie wiedzą jak sprawdzić ile linków prowadzi do ich strony wiec może znajdzie się ktoś mądry i poda nam parę linków i wtedy po ponownym sprawdzeniu i upływie tygodnia znowu opisze ile linków mi przybyło lub nie.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności