Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze nie straciles ale mozesz stracic userow ktorzy sa raczej malo zadowoleni ze z powodu Fake PR tracili mase pobran.

MMP a dlaczego Pawel ma miec inne zdanie ? przeciez podal swoj poglad ja swoj. Dziwny by bylo zeby fakt iz fake PR jakis tam domen ani jego ani moich mial cos kosztowac.

MMP cos ci nei wychodzi zamydlanie wątku tak starasz sie wciagac w dyskusje dotyczaca weblinka Pawła któremu zapewne tak samo wisi czy tam jest fake PR jak mi. W koncu to biznes adminów nie moj ani nie jego a my mamy prawo miec odmienne zdanie i nikt nie mowil ze w zyciu sie nalezy zgadzac zawsze :)

Roznica MMP jest taka ja napisalem ze wtedy po wstepnej zbyt malo doglebnej analizie uznalem ze PR jest OK ale nie musialem wcale takiej analizy doglabnej robić ! I mysle ze Pawel doskonale sobie z tego zdaje sprawe. Ja mysle ze on tez wcale nie musiał. A gdyby Pawel mi pokazal na czym oparł tą analize zapewne :0 dostrzegłebym to wczesniej. MMP no i sumujac ja nie musialem analizowac dokladnie bo mi szkody to nie przynioslo. Staraj sie pisac juz bez oftopowo bo szkoda zamydlac watek - dobrze by userzy przeczytali jakie sa wnioski z tego wielkiego fake PR.

MMP odstosunkowac - nie pisać o nich na PIO, nie zglaszac ich Wam - lecz ich uzywac i pisac o mozliwosciach osoba które zechce na nich zyskać.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sstorm sadze ze temat tych domen zostanie zamydlony i nie pojda do bana bo oczywiscie pisanie że domeny i konta za Fake PR dostaja bana to tylko ściema ! :). Bo gdyby tak bylo to admini zareagowaliby natychmiastowo na takie info. A tak ciagle pisza by pokazywac dowody, a pokazywane dowody screeny to ciągle zbyt mało.

Ciekawe czy userzy systemu musza miec az tyle dowodow by zobaczyc ze to fake PR i zeby sie przekonac ile mln punktow jest w obiegu mimo ze byc nie powinno. Pewnikiem argumenty typu zero linkow w Google i Y! to zbyt maly argument dla adminow zeby uznac iz to fake PR. Pewnikiem :) PR 5 razy 800 wskoczyl cudnie bez linków do tego wszedzie po rowno :). Ale przeciez to nie fake. Zapewne PR zdobywa sie bez linków.

A ta informacja na stronie weblink jak sadze wynika z czegos innego - poczekam ;) sobie jak pojawi sie juz pelen dostęp.

Faktycznie dyskusja poszła w złym kierunku. Kilka stron wcześniej było o domenach, subdomenach i IP. Właściwie kwestia pozostała nie rozstrzygnięta. W innych wątkach także nie zostało to rozstrzygnięte, chociaż tam nie było jednoznacznych wypowiedzi.

Jeżeli Szook ma rację, i googiel rozróżnia domeny i subdomeny to weblink też powinien wprowadzić różną punktacje.

Tylko, czy ma rację? Może jakiś wspólny test?

czyżby dyskusja do czegos doprowadziła:

Błąd nr: x041

Nie można połączyć z serwerem baz danych. Trwają prace modernizacyjne.!

Był dzisiaj komunikat ze zeminiamy hosting i mogą wystąpic okresowe problemy w działąniu systemu.

Czy wreszczie ktoś kto twierdzi ze są fałszywe PR pokaże skrypt który to wykrywa czy tylko bedzie jałowa dyskusja ?

To jest taki sam przykład jak :co z tego ze wszyscy wiemy ze gada głupoty i donosi jak nie możemy w żaden sposób tego udowodnic tylko poprostu wiemy :)

Marketing internetowy dla firm

Mmarku w sumie admini niech sie pomeczą nad tym. Ja przeprowadzalem testy i wiem że regionalne napewno rozpoznaje i funkcjonalne - nie wiem jak to sie ma do znanych aliasów. Natomiast wiem napewno ze 500 wygenrowanych subdomen czyli szybki spam subdomenowy nie jest warto tyle co 500 domen roznych userów.

Ja mam takie zdanie i wcale nie musza sie z tym zgadzać tak samo jak z ty fake PR stąd juz przestalem sie upierać.

Przeciez PIO jest wlasnie po to by ktos przedstawil swoj poglad, ktos chce to robi testy itp.

Mysle ze userzy maja wlasne opinie i potrafia ocenić kwestie subodmen czy kwestia strat jakie poniesli z tytulu Fake PR wartego kilka milionow punktów. Tak wiec argumentowanie wiecej nie przekona tych ktorzy nie sa przekonani bo wiekszej ilosci argumentow tak naprawde nie potrzeba.

Xann haha wiemy ze donosi - wiesz jaka jest roznica - ze ja nie ukrywam tego iz prowadzilem forum anty spamowe :) a Fake PR jest widoczny golym OKIEM.

masz dam nawet kopie z archive czego dotyczylo forum. Wracasz do tego jakbys myslal ze mnie to rusza i przeraza. Czlowieku ja nie wypieram sie tego - BA powiem nawet ze w tamtym czasie robilem to z wielkim przekonaniem liczac ze ma to sens.

Xann chyba nie chcesz powiedziec ze na tym forum nie moga byc osoby ktore kiedys walczyly ze spamem. Jak pamietam to forum nigdy nie mialo podzialow na spam nie spam/black/white :) . Wiec nie bardzo rozumiem Twoje dziecinne argumenty. W sumie rozumiem - brak argumentów.

Xann gada glupoty - wiesz jaki jest Twój problem - ze ja nie widze systemu - jego kodu a wiem na jego temat wiecej niz TY - i jak ktos gada glupoty na jego temat to ty bo masz blade pojecie co to zmienna.

Problem Twojej osoby jednak jest INNY brak argumentow wykazujesz w tak zalosny sposob!.

A jak nie wiesz ze zero linkow nie daje PR5 to moze nie powinienes prowadzic systemu.

mysle ze dobrze podlinkowany alias jest wart tyle co domena.

Problem taki jednak ze masowo robione subdomeny nie sa linkowane tak jak alias zadbany. Bo i aliasy nie sa zawsze zadbane.

Jednak zakladajac ze na subdomenach moga byc wartosciowe serwisy to napewno cechuje je inny sposob linkowania, inna struktura. Spam subdomenowy dosc czesto opiera sie o ten sam lub zblizony layout.

Ja oceniam moc spamu subdomenowego podobnie do site czyli link z 30 tys wygenerowanych subdomen na poziomie podobnym do linka z 30 tys podstron. Oczywiscie nie mowie tutaj o subdomenach ktore sa zadbane badz linkach z subdomen w roznych domenach tylko i wylacznie o tych z 1 domeny.

Xannowiec :) i zebys tak juz wiedzial o czym czasem mowisz - bo czesto cos mowisz a nie wiesz o czym

https://web.archive.org/web/20050920050943/...ycjonowanie.de/

to dałem linka do archiwum forum które prowadziłem i którego celem było napiętnowanie pewnych zachowań w SEO.

Problem Twoj jest taki - ze jak pisalem wczesniej ja nie robie z tego HALO !.

A podsumowując - to jesteś jak PIS - jak Kaczmarek był u nich to byl OK - jak przeciw to już kłamca :).

Jakos do czasu az tolerowalem bledy w systemie ci to nie przeszkadzalo :) jakie forum prowadzilem i jakie mialem poglady ;).

No coz - komuś sie moze nie podobac moje podejscie z 2005, ale to juz sprawa kazdego osobiscie. A ty wymyslajac takie coś ;) jestes poprostu dziecinny - to jest wlasnie oznaka słabosci i brak konkretnych informacji dla userów jak byli dotychczac dymani przez system.

Xann zapewne - zlewanie userów przyniesie ci ruch w systemie.

Wlasnie pokazales jak masz gleboko w d. userow systemu unikajac odpowiedzi na postawione tutaj zarzuty co do FAKE PR. W sumie co miales zrobic.

Najpierw Bukmacherka w linkach :) pozniej walenie na miliony punktow - w sumie lepiej skulic ogon i milczec.

Mysle ze userzy sa szczesliwi wiedzac jak zostali wydymani na punkty.

I wiedz jedno to nie ludzie co chwila maja ci udowadniac ze system wali userow na milionyt punktow.

To ty wykarz ze owe domeny nie maja fake PR skoro juz ci kilka osob wykazalo ze maja! Jak narazie wykazales ze nie musisz tlumaczyc sie userą i te miliony punktow to nie ich biznes. Mysle jednak ze system tworza uzytkownicy i takim postepowaniem dojedziesz do momentu w ktorym przyjdzie ci konkurowac z jakims systemem. A ty chcesz jeszcze za to kase brać !

tak slucham tego wszystkiego i nie wiem co mam mysles

szook byl uwazany przezemnie i pewnei nie tylko jako czlowiek e-weblink - swiadcza o tym piewrsze posty tego tematu a tu taka zmiana - nie wiem czy to zmylka czy co innego, w kazdym razie cos jest nie tak - Pewnie znowu zagrania grupy trzymającej władzę :)

fakt iz zachowanie szooka o malo co nie polozylo LINKORN wiec jako admin e-weblink wzialbym sobie to co mowi i pomyslal nad zmianami choc sadze iz odbiją się one na zwyklych ludziach, ale teraz zadam pytanie ktore padlo wczesniej ale przez zadyme ktora sie rozpoczela - jak bedzie z tymi punktami po zmianach 1.10 - mam kilku klientów i nie wiem co mowic jak i co

kolejna rzecz - blizsze szczegoly odnosnie platnej wersji

sorki - nie zagladam zawsze na wszytskei fora jest ich za duzo :) ale teraz tez linkorn zmienia hosting - fajny zbieg okolicznosci

odnosnie błędów - dla mnie najwazniejsze jest jedno - czy system ma jakis blad ktory moze zaszkodzic stroną ktore mam w systemie gdzy oszukiwac mozna kazdy system jesli tylko mamy taką naturę i wiemy jak to robic ale to powinna byc inan dyskusja.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności