Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bez wględu na zmianę serwera, linki do stron wydawane są na bierząco.

zainwestujcie też w słownik :)

ups, najmocniej przepraszam moje jedyne wytłumaczenie to tylko takie iż gafa padła w pośpiechu

Pozdrawiam

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Gatzec zanim juz przymkne oko - pokazalem te domeny i co teraz z nimi ? oszukuja czy nie oszukują ? dostajac punkty po 5,5 K za domene za fake PR.

Wdzialem posty w ktorych tego typu oszukiwanie bylo tepione natychmiastowe a oszukiwanie konczylo sie banem. Jak odbierac ze ten fake na wielka skale nie konczy sie banem domen a do tego ze strony systemu jest stale omijanie tematu.

weźcie grabki szpadelek i dwa wiaderka i idzcie do piaskownicy :) jak ustalicie rezultat napiszcie ... bo ciezko czyta sie taaaaaki topic.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred haha ja wlasnie powoli zmykam do piaskownicy.

Co nie zmienia faktu ze chcialbym poznac opinie Gatzka w tym temacie. Tzn tych o to wlasnie domen bo user o ktorym wspomnial to wlasnie user z domenami z fake PR.

Zapytał, poprosił o nakreślenie kto co jak, to w wielkim skrocie opisałem które, w jaki sposob oszukują.

GATZEC wiesz co to FAKE PR ? - jak wiesz to wiesz o jakie domeny chodzi. Przeciez o tych domenach to juz prawie chyba kazdy wie a ty jako koder systemu piszesz jakbys nie wiedział. Oczywiscie ze tylko jedna osoba posiafa tyle punktow bo z samego Fake PR okolo 6-8 mln. Domeny to 365 wiec mysle ze juz wiesz o jakie chodzi.

I nie pisz ze te domeny nie sa w systemie od dawna bo są zadajac pytanie kiedy poszedl ten wałek - odpowiem w momencie kiedy zostale dodane do systemu. :D, a z zero LINK w yahoo zapewniam Ciebie nie posiadly wszystkie 700-800 PR 5 ;) bo tak to tylko w erze. Zapewne wiele osob jest swiadoma iz ten PR to fake, dziw że ze strony systemu udajecie ze nie wiecie o co chodzi tzn o jakie domeny.

Teraz juz wiesz o jakie chodzi ?

Sprawdz sobie ilosci linkow w Y! - myslisz ze PR to sie za brak linkow dostaje w tydzien :)?

Ty jako koder masz prawo nie wiedziec co to Fake PR - jednak Xann jako osoba zwiazana z seo wie dobrze co to za zjawisko.

Co to Fake PR to jeszcze wiem :) bardziej chodziło mi o konkretny przykład. Z tego co pamietam tworzony był bocik sprawdzający cache z googla, ale w tym przypadku rozumiem że nie zdaje to egzaminu?

Nasuwa mi sie kolejne pytanie. Czy sprawdzając linki w Y będzie to niepodważalna opinia o tym, że PR jest prawdziwy, czy za dwa miesiące znów temat wróci?

Pozdrawiam,

Gatzec

Gatzec - domena z PR 5 mialaby choc kilka linkow dobrych nie wspominajac ze nawet w google skoro zlapala sie na ten update z zielonym paskiem w przegladarce to pokazane byloby link:http domena lecz wlasnie ze Y! pokazuje tych linkow wiecej nie znam domeny z 0 linków i PR 5 na 700-800 adresach - rozumiem 1 sztuka, 2 ktos linkowal dostal sciagnol linki.

A jak juz w Y! nie mozna znalezc linków do domeny to jednak o czyms to swiadczy.

CO do cache - cache mimo kradziezy PR mozna przywrocic wlasny i mimo tego PR skradziony nie zniknie do czasu update PR.

Wiesz ciezko powiedziec czy tematy nie wroci, bo moze ktos znowu wymysli jakis myk na oszukiwanie. Ja sam zawsze sprawdzalem szybko tylko cache nie zawsze sprawdzajac linki co jest jednak kluczem do wykrycia fake PR.

Jednak pytanie: user na tym fake PR jechal bardzo dlugo - userzy emuitowali linki jego czasem cala paczka byla zapchana tymi linkami. Fake PR zostal wykazany - czy skoro został to tak jak kazdy szary user w systemie ktory oszukiwal dostanie bana ?. Co i tak nie zmieni faktu jak wielkie szkody i straty dla pozostalych userow przyniosl zdobywajac tyle punktow za cos czego nie bylo a co najgorsze że kilka osob monitowało Xannowi o tym iz te domeny maja fake PR juz dawno temu.

Co do cloackingu ja robie testowy ale suma nie przekracza 200 K z czego jeden pokazalem tutaj na PIO podajac jego adres na 40 K, wiec juz tylko na 160 K, nie wypowiem sie jaka jest skala cloackingu bo nie wiem u innych userów.

wiadomo już kiedy system wróci do życia?

system działa cały czas, a to kiedy będzie dostępny zależy jak szybko Twój komputer lub Twój ISP odświeży DNSy.

Pozdrawiam,

Gatzec

Spróbuje napisać wyraźnie i powoli i proszę czytać uważnie ze zrozumieniem co poniżej napisze (proszę się skupić)

Gadka o fałszywym PR jest taka ze ktoś ma teorię że w systemie są fałszywe PR, system dla systemu teoria jak i wiara to za mało. Jeżeli ktoś potrafi napisać skrypcik który wykaże fałszywy PR chętnie za niego zapłacimy. Jak na razie rozmowa sprowadza się do wiary i przekonania a ja jestem ateistą i wiara w moim przypadku to za mało żeby użytkownika zbanowac.

KUPIĘ SKRYPT DO SPRAWDZANIA FAŁSZYWEGO PR KTÓRY UDOWODNI ZE WSPOMNIANE DOMENY I NIE TYLKO MAJĄ FAŁSZYWY PR

DO PUKI TAKI SKRYPT SIĘ NIE POJAWI TO DLA MNIE JEST JONIE TEMATU

Było i jest głośno powiedziane i przypomnę za oszukanie systemu dostaje się bana na całość na domeny linki i konto, kto nie potrafi uczciwie rywalizować w TOP gooogle niech kombinuje, jeżeli złapiemy na oszustwie banujemy.

Nie ma i nie będzie systemy idealnego każdy można oszukać, lub wykryć. Słynny wątek z classą E_WEBLINK służył systemowi jako reklama systemu i tylko i wyłącznie do tego a jałowe dyskusje niby ze można wykryć system na dzięki tej klasie przez jakieś detektory to jeden wielki śmiech na sali. Nadal każdy system można wykryć w ciągu miesiąca i nie potrzeba do tego żadnych detektorów wystarczy puścić linka do systemu typu "e-weblink34xty" i poczekać z miesiąc czasu.

Debilna teoria jako ze system po zdjęciu classy jest juz nie wykrywalny jest porostu dla mega pocemonów. Ale cóż zrezygnowaliśmy z tej formy reklamy z powodu tej teorii  :)

Od początku wrogi obóz twierdził ze system oszukuje na PKT, też nie będe walczył z wiatrakami, jak na razie od początku powstawania system nie zarabia na siebie powstał jedynie z powodu problemów LINKORA, ze bym mógł spokojnie spać, obecnie system zacznie zarabiać na siebie poprzez wprowadzenie niektórych funkcji w wersji płatnej, jakie to będą funkcje jeszcze nie mogę powiedzieć.

System banuje i będzie banował za wszelkiego rodzaju oszustwa i nie twierdzę ze już pierwszego dnia uzer zostanie zbanowany , w niektórych przypadkach czekamy na uzależnienie uzera od systemu np. sprzedaż PKT czy też mocne pozycjonowanie fraz żeby dac mu bana wówczas mocniej odczuwa ze mu się to nie opłaciło.

Powyższe proszę przeczytać jeszcze raz uważnie ze zrozumieniem ;)

I jeszcze jeden ważny komunikat :D!

Sugeruje od nowego miesiąca czy ktoś odczuje strate PKT czy też jej nie odczuje zmienic wartośc linków o połowe w systemie.

Marketing internetowy dla firm

Jak by chciał, to przez takie błędy mógłby zniszczyć system...

@Afrael jakie błędy ???? ale o jakich Ty bedach mówisz które mogą zniszczyc system.

nie rozumiem szok, pisze co post o bledach wymienia je pokazywal jak dzialaja a ty udajesz ze tych postow nie ma i ze nie wiesz o co chodzi... i jak to sie ma do twojego "piszmy merytorycznie?

:D

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności