Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpusta to nie są domeny cashamajstera - jak pamietam oferoweał to w imieniu Krupka.

Co nie zmienia faktu ! że domeny posiadaja FAKE PR a admini systemu to kryją i nie reaguja mimo że coraz wiecej osob to widzi ! Palą głupa i zaslaniaja sie tekstami typu KUPIE SKRYPT - przeciez to jakas dziecinada i palenie głupa. Ja rozumiem że Xann moze sobie czytac 1 i ostatnią linijke tego co pisze lecz takie jawne dymanie userów to chyba już nie przejdzie. Rozumiem jak userzy nie widzieli o jakie domeny chodzi i nie mogli tego sprawdzić. Teraz sami widzą na jaka skale zostali wydymani i widza tez reakcje adminow na zgloszenie czyli palenie głupa i udawanie ze nic sie nie stało.

Zastanawiam sie czy userą pasuje emitowanie 80% linkow w paczce za punkty których ktos nie powinien mieć a administracja mimo ze ta strata siega conajmniej 2 msc robia jeszcze laske by to zbanowac i wyjasnic.

Administracja powinna teraz ze swoje PULI zwrocic te punkty do systemu.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Beerbant problem polega na tym, że realPR jest zupełnie inny od TbPR i przy obecnej częstotliwości naliczania PR nie ma sensu brać go pod uwagę.

A wcale nie jest powiedziane, że domeny *365 nie były linkowane wcześniej :D i nie dostały swojego paska za linka z domeny np. PR 6 ;)

słuszna uwaga ale nie przy takiej ilości :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dokladnie tak - nie taka ilość - nie taki zanik linków. Pozatym Google robi update LINKOW nie tak czesto wiec pokazywaloby chociaz kilka linków a nie zero !. W y! zero w Google zero - ktore nie reaguje w komendzie link z dnia na dzien !.

Wiec co tutaj sie oszukiwać - nie zdobywa sie 800 x 5 PR bez linków - zdobywa sie owszem jak jest to Fake PR.

I jak sądze sprawa sie rozejdzie - Xannowiec wprowadzi nie zliczanie PR - jednak to nadal nie zmieni faktu że za taką strate dla userów powinien być BAN. Bo na nie zliczaniu PR stracą wszyscy i nie odzyskaja tego co stracili za ten fake masowy.

Sorry chłopaki możecie mnie piętnować ale mam zasady których nie łamie.

Uczciwie się z wami wałczę w TOP10, a mogę jako właściciel systemu robić cuda z waszymi linkami które są dla mnie konkurencją.

Z pewnym powiedzmy wrogim obozem od dawna za plecami najeżdżamy na siebie w wojnach okopowych ale na TOP10 rywalizujemy uczciwie a wystarczy ze wywalę ich z systemu w końcu to mój system, ale mogą czuć się bezpiecznie nie zrobię nigdy tego.

Nigdy nie doniosę na drugie pozycjonera ze stosuje nieuczciwe techniki spamy czy cloakingi a jeżeli ktoś tak robi to ja od niego bije na kilometr.

Nigdy z dziewczyn i żon moich kumpli i przyjaciół nie robie ladacznic a ktoś kto tak robi to sami wiecie jest h....

Sorry ale nie mogę wywalić i zbanowac tych domen tylko dlatego ze jestem przekonany muszę to udowodnić, skoro nie mogę tego udowodnić nie mogę nic zrobić takie mam zasady.

A teraz mi wybaczcie zamykam swoje wypowiedzi do czasu aż ktoś odkryje jak sprawdzać PR bo problem sie tyczy nie tych domen a wszystkich.

Marketing internetowy dla firm

No bomba rozwiazanie - to jak udowodnisz innym FAKE PR ?

Dla mnie to obracanie kota ogonem. Wystarczajacym dowodem na FAKE PR jest fakt

800 domen x PR 5 = zero linkow wskazujacych. PR bez linkow sie nie zdobywa. TO juz chyba jasny dowod ze to fake!.

Choc w sumie to Twój biznes i jak userzy sie oczywiscie na to godza ze nie widzisz dowodow i te pokazane przez kilka osob są za słabe to w sumie OK.

Ja tam na tym nie trace, choc nie sadze by postawa Twoja cieszyla tych ktorzy na tym tracili i tracic beda nadal z tytulu braku reakcji.

uczciwie postawiona sprawa

tylko zastanawiam się jak wpłynie na stosunek userów do systemu, nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem bedzie odejście od PR i przejście na BL.

@Szook już kilkukrotnie pisałem, że pewnych rzeczy/szczegółów personalnych nie ma co wyciągać na ogóle bo niczemu to nie służy aleś niereformowalny jak widze......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sorry chłopaki możecie mnie piętnować ale mam zasady których nie łamie.

A teraz mi wybaczcie zamykam swoje wypowiedzi do czasu aż ktoś odkryje jak sprawdzać PR bo problem sie tyczy nie tych domen a wszystkich.

to skoro masz takie zasady i w ogole... to moze wez na siebie(na system) odpowiedzialnosc za to.

tzn jak sie okaze przy updacie ze fejk to wrzucisz stron na wartosc 8mln do systemu dla ludzi... czycos ..

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Beer tzn ? przeciez ja nic poza tematem fake PR nie pisałem dzisiaj.

O jakie szczeg. personalne chodzi ?.

Kulfik po update wcale nie musi sytuacja ulec zmianie - bowiem updatety juz nie dotycza jak kiedys wszystkich domen. Np ostatnio bylo dziwny ktory z braku danych zrobil 0 PR, jeszcze wczesniejszy dotknol pewne domeny a innych nie. Wiec nie koniecznie update musi zmienic stan PR.

W sumie Beer dales dobry pomysl - analiza linków wskazujących a nie PR to jest rozwiazanie.

juz mnie mierzi ten temat z tym fałszywym PR,

na oko widać że z tym tbPR jest coś nie tak.

IMO ważne jest rozwiązanie systemowe a nie klikohit.

można by badać tak jak zwykle fake PR na przekierowania i sprawdzać czy jest BL w różnych innych wyszukiwarkach. sprawdzanie w Y! tylko i wyłącznie BL nic nie daje.

No i można by było pozbyć się bonusu za PR w systemie, chociaż jest to miły gadget.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

na oko widać że z tym tbPR jest coś nie tak.

IMO ważne jest rozwiązanie systemowe a nie klikohit.

można by badać tak jak zwykle fake PR na przekierowania i sprawdzać czy jest BL w różnych innych wyszukiwarkach. sprawdzanie w Y! tylko i wyłącznie BL nic nie daje.

Zgadzam się choć Y! domena a nawet 800 domen zeby zdobyc PR 5 musza miec jakies linkow wskazujące.

Znam te domeny jak powstawały - nawet jak były jeszcze kupowane. Tak czy tak niema co juz rozczasac tego Fake PR. Nie chca nie banują, beda chcieli zbanują.

Wazne ze mozna bylo wyciagnac jakies wnioski na temat takich masowych przekretów.

Ja sobie ide popracować :D. Zerkne z wieczorka.

BL dla strony w cachu

https://search.yahoo.com/search?p=linkdomai...=moz2&x=wrt

ta sama strona ma zero BL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności