Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć czy odczuwacie już jakieś pozytywne rezultaty pozycjonowania z tym systemem? Konkurencyjny duży serwis coś się ostatnio sypie i może warto pomyśleć o zmianach...

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Adres: https://www.rawa-mazowiecka365.info system: Linkor: 0, Linkuj: 0, E-weblink: 1

Adres: https://www.rawicz365.info system: Linkor: 0, Linkuj: 0, E-weblink: 1

Sprawdz sobie ilosci linkow w Y! - myslisz ze PR to sie za brak linkow dostaje w tydzien :)?

Ty jako koder masz prawo nie wiedziec co to Fake PR - jednak Xann jako osoba zwiazana z seo wie dobrze co to za zjawisko.

Szook a co ma ilość BL do GTPR ? Szukasz jakiś tanich sensacji, tyle Ci powiem. Jak sam pisałeś wiesz jaka jest geneza tych domen, wiesz dobrze jak dostały te PR i wiesz dobrze, że to nie jest Fake PR! tylko błędy w samym mechaniźmie PR w Google. Najgorsze, jest to że bardzo dobrze też wiesz jak Fake PR sprawdzić a w tym przypadku czepiasz się BL w Yahoo bo z nieznanych mi przyczyn jest Ci to mega na rękę.

I nie pisz mi, że domena z PR powinna mieć jakieś BL w Yahoo, bo wiesz, że tak być nie musi a PR5 robi się jednym linkiem, jak w tym przypadku..

Ciekawe jest dla mnie też to, że w chwili pojawienia się tych domen w systemie (post Pawła Kobisa) nie trąbiłeś od razu o Fake PR, wręcz twierdziłeś, że nic złego się nie dzieje.

Twoje słowa

e dobrze, jest moc wyższa nie niższa - zerlałem właśnie kto i co się podpieło, tzn na czym mam linki - ktoś przypił 500 domen PR 5 site 10-20 k sztuka, bo sobie szybko przeanalizowałem.
....w kolejnym poście..
a może winy spadku pobran nalezy szukać w tym że ludzie zaczeli wykorzystywac nagromadzone punkty.
.

Kilka postów niżej drawaclub piszę o tych domenach, co teraz ty twierdzisz mają Fake Pr a Ty odpowiadasz

ee drawaclub nie chodzi mi o domeny K....
.

Więc WTF pytam, jak to jest, że miesiąc temu było cacy a teraz już nie?

Kurde Beerbanta jeszcze zrozumiem, zawsze to "przeciwny obóz" ale Ciebie Szook powoli przestaję rozumieć, nie rozumiem do czego zmierzasz w tym wątku.

Jedyne co widzę to obrażone dziecko, które próbuje zwrócić na siebie uwagę, wskazując palcem plamy z błota na sukienkach koleżanek, z którymi bawiłeś się w piaskownicy cały dzień. Te plamy Ci nie przeszadzały ale wieczorem dziewczynki Ci pewnie rozwaliły babkę z piasku, więc zemsta musi być sroga....

Szook kurde, chcesz system, który będzie cacy, zrób go sam, wiedzę i pieniądze na takie przedsięwzięcie masz na 100%, kilka miesięcy testów i będziesz po drugiej stronie barykady. Na razie krytykujesz te systemy, które ci podpadną w jakiś sposób, to naprawdę widać :/ a rzetelności w tym nie ma wiele...

Nie wiem o co się posprzeczaliście, i wali mnie to na całej linii, ale wycofajcie (zwłaszcza Szook) swoje dziecinne animozję z tego forum bo to nie miejsce na takie zachowania.

Moderatorów proszę o zastopowianie takich zachowań bo przynosi to mega ujmę temu miejscu w oczach gości i nie tylko :P

P.S.

Jak to powiedział Jacek Kurski "to lipa, ale ciemny lud to kupi" ech....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Kurde Beerbanta jeszcze zrozumiem, zawsze to "przeciwny obóz"

może i "przeciwny" ale grający fair :P

PS.

zawsze twierdziłem że animozje animozjami ale pewnych rzeczy sie na zewnątrz nie wywleka i THE END

PS.2.

mimo wszystko jakoś wierze w e-weblinka :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na moje wątpliwości dotyczace domen z serii "miasta365" Szook pisał co następuje:

WI777 ja sądze ze to google jest :) zdesperowany bo kolega od tych domen zapewne zadbał o 4 razy taki pakiet :P zanim google się domyśliło że ma to w indeksie.

Takie coś stawia się szybko wyobraź sobie nawet że automatem ;) więc wierz mi można i 2000 zrobić.

A pisałem już wtedy (koniec lipca) o powolnym banowaniu przez G. tych domen.

Zalew postów Szooka już nie skłania do rozsądnych polemik niestety :(

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Mkane - jak bys wlasnie przeczytał cytowane posty - to wypowiadajac sie na temat domen napisałem:

ee drawaclub nie chodzi mi o domeny K....

A domeny z Fake PR o ktorych tutaj jest pisane to właśnie domeny Krupka - to wskaz mi gdzie mowie w tamtym czasie o tych domenach.

Mkane ja nie mowie ze Y! jest wyznacznikiem - ja twierdze ze tak samo w google BL = 0 a nie tylko w Y!.

Google pokazuje mniej linków i robi mniejsze ruchy w komendzie link: jednak 800 x 0 BL w Google i PR 5 - bez przesady.

Te domeny posiadają Fake PR - ja wiem że 1 mocnym linkiem mozna zrobic mocny PR - lecz tutaj po 1 brak 1 linka, po drugie 1 linkiem nie zrobisz PR na 800 domenach. Bowiem algorytm PR z zalozenia dzieli przenoszony PR na ilosc wychodzących + oddaje tylko cząstke PR.

Czyli żeby osiagnac PR5 nie wystarczy 1 link z PR 5, 1 link z PR 7 podzielony na 800 daje jeszcze mniejszy ułamek PR który zostaje przeniesiony na domene linkowaną.

Mkane co do stawiania systemu - nie kręci mnie to - gdyby kręciło zrobiłbym to pewno w czasach linkora.

Nie chodzi o fakt kto ma jaki obóz - bo dla mnie te obozy to śmieszna sprawa, dla mnie liczy się fakt bugów, masowego fake PR i byłoby to zdziwieniem i może jest dla Ciebie - lecz admini weblinka o wszystkich bugach byli informowani na bieżąco.

Tak jak pisałem nie moja strata z powodu tego Fejk PR - dla mnie te domeny sobie mogą być w systemie w koncu to userzy tracą nie ja.

WI777 co ma fakt że pisałeś o banowaniu tych domen do faktu że zapewne skoro ktoś postawił tyle to postawił 4 razy tyle zaraz pozniej. Bo ja nie bardzo rozumiem związku do Fake PR.

Ja rozumiem gdyby miało to związek jakiś z PR - ale dla mnie to brak związku. Ja rozumiem że celem jak i z dhcp i subdomenami jest rozmydlanie mało wygodnej kwestii i chęć wykazania mi tutaj jakiegoś związku to że ktoś postawił 4 razy tyle do tego że tam jest fake PR badz w innych kwestiach.

Może takie zamydlanie przekona userów - ja jednak chyba zbyt bardzo znam ten temat by takie postowanie bez zwiazku mi zamydliło oczy.

WI777 co ma fakt że pisałeś o banowaniu tych domen do faktu że zapewne skoro ktoś postawił tyle to postawił 4 razy tyle zaraz pozniej. Bo ja nie bardzo rozumiem związku do Fake PR.

Chodzi mi oto, że wtedy absolutnie Ci to nie przeszkadzało :)

Wyszedłeś na .... nie będę się rozpisywał tym bardziej, że doskonale rozumiesz sytuację i cały czas piszesz "pod ciemny lud"

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

To jednak czegos nie rozumiesz - a co miało mi przeszkadzać w tych domenach ? - fakt że są w Google ? a niby czemu, jednak nie zmienia to nadal faktu iż mają fake PR.

Daj mi zwiazek ze pisanie iz ktos sobie postawil 800 i z automatu moze postawic 4 razy tyle ma miec do przeszkadzania.

Mi te domeny nie przeszkadzają i teraz !

Czy ja napisałem że te domeny mi szkodzą, przeszkadzają ? - nie.

Dla mnie moze postawic jeszcze 5 x 800 i Ok. Przeciez nie ja na tym trace.

Wi777 Ty moze i wyszedles bo szukasz zwiazku pomiedzy tym ze ktos cos sobie indeksuje a fake PR - łącząc sprawe w 1. Gdzie jedno z drugim niema nic wspolnego. Najwyrazniej Ty nie widzisz roznicy ja jednak widze i to znaczna. Rozumiem WI ze za cel obrales sobie w jakis sposob - kazdy nie wazne jaki obalenie dyskusji wzgledem FAKE PR wyszukujac dyskusji które tematu Fake PR nie poruszają.

Poprostu chyba jedynym slusznym czynem wykazywania takich kantow jest pisanie na wlasnej stronie - wtedy unika sie naporu wzajemnej adoracji i mataczenia kwestii waznych poprzez pisanie tresci z tematem nie zwiazanych.

Ja naprawde nie widze problemu - fajnie byc dymanym na fake pr no to jaki problem :)?

jestem za komisja śledczą :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności