Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Hipotetycznie....

Szook sam się przyznałeś do oszukiwania weblinka, a nie pasuje Ci że ktoś inny "oszukuje"?

Ja rozumiem że celem jak i z dhcp i subdomenami jest rozmydlanie mało wygodnej kwestii i chęć wykazania mi tutaj jakiegoś związku to że ktoś postawił 4 razy tyle do tego że tam jest fake PR badz w innych kwestiach.

Może takie zamydlanie przekona userów - ja jednak chyba zbyt bardzo znam ten temat by takie postowanie bez zwiazku mi zamydliło oczy.

Mam dziwne wrażenie że wątek fPR poruszyłeś po subdomenach, dhcp itd...

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwości to przeczytajcie to uważnie https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=322383

Te domeny nie są fałszywe, skoro nie potraficie czegoś takiego zrobic zakładacie ze są fałszywe, Ja twerdze ze są prawdziwe a jakim sposobem zrobione to wie np MKANE

Marketing internetowy dla firm

MMP ale mnie teraz rozbawiłś.

A czy ja napisalem gdzies ze nie robie CLOACKINGU - ja nawet screena dałem.

Wlasnie po to by ludzie zobaczyli ile traca na kantach.

Wlasnie MMP dobrze napisałeś skad taki user ma wiedziec ile mam punktów na cloackingu, ile inni mają punktów na cloackingu, ile za Fake PR. Bardzo dobrze ze wlasnie poruszyles tą kwestie bo to powrót do sedna sprawy.

Jakbys sie cofnoł to wlasnie w tym celu pokazalem że cloacking działa a teraz ładnie to pokazałeś.

Tylko widzisz ja nie pisałem MMP ze mi przeszkadza ten fake PR - masz naprawde spore problemy czytania ze zrozumieniem. Ja w jednym z postów napisalem ze ja i tak nie trace - wiele razy nawet to podkreslalem.

W sumie dobrze że to napisałeś bo wlasnie sam pokazałeś iż kanty w systemie to nie tylko Fake PR, to takze cloacking i nikt z userów nie wie kto na ile. A ja jak sie cofniesz troche podstron dyskutowałem juz o kwestii oszukiwania systemu z mmarek. Tak wiec nowosci nie napisales.

Eh lekko mnie mdli jak widze :P te wzajemne adorarcje. MMP wiesz że nic nowego nie wniosles ;) nic co nie bylo juz napisane i nad czym sam sie juz wypowiadales.

Poadorujcie się jeszcze troszke moze dzieki temu zniknie fake PR, cloacking itp. tylko widzisz dla userow MMP to za wiele nie wnosi oni nadal traca - nie wazne jak.

I spoko MMP ja nie widze problemu w tym że robie cloacking o czym dyskutowałem juz wczesniej z mmarek. Problem natomiast zostaje dla userów - bo to ze ja robie cloacking to tylko kwestia ze sie daje.

A ty mi wskaz gdzie ja napisalem iz ja trace na tym ze jest ten fake PR i cofnij sie w watku to poczytasz iz o cloackingu pisalem.

Xann Ty twierdziles ze systemu nie mozna oszukac a ja pokazalem ze mozna np. przez cloacking.

Wiec to ze twierdzisz iz to jest OK PR jest dla mnie mało przekonywujące zreszą domena bez linków to domena bez wartości - i to właśnie ze jest tak zrobione jest Fejkiem.

tak wiec nie wiem czy to takie pocieszajace. To ze MKANE wie ? - zrobione 1 cudnym linkiem na 800 domenach. DOmena cudna miasto365.info :( tez ma fake pr mało tego :P PR jest rozkladany wzgledem ilosci linkow out i przekazywana jest tylko czastka.

Ja moge nawet zapodac domene DE 365 z PR 7 ktora linkuje do tych domen. Tylko 1 PR 7 nie rozchodzi sie na 800 domen.

https://www.edu365.de - o tutaj.

Poczekamy na rozwoj ;) i update PR - zobaczymy co sie stanie.

Ja koncze dyskusje bo zlot czarownic jest meczacy.

Wiec nadzieja systemu jest ze po update bedzie jak JEST :). Wtedy wiedzacy o tym ze to jest PR ok beda mogli pisac ze nie mialem racji. Ja jednak uwazam ze to jest fake. I tylko userzy traca. A to ze 2-3 msc sie zaczeka by okazalo sie czy to fake to zaden problem. Tylko jak okaze sie ze to fake userzy moga byc niezle wkurzeni.

Wiec zakanczajac czasowo dyskusje ;) o fake PR - bo szkoda nerwow na przepychanie sie ze zlotem czarownic.

Powalczcie teraz z cloackingiem.

Instrukcja działania prosta - ja czekam na wykrycie !

Konto A - 200 anchors - 10 K

Cloacking na koncie B

cloacking na rev dns googlebot.com

wewn rotator linków - linki z konta A własne lecz emitowane w systemie, sposob prezentacji identyczny jak linki systemowe - na wypadek gdyby googlebot wlazl z innych revdns.

Podczas sprawdzania botem weblinka nawet w cachu - jest to forma cloackingu nie do wykrycia.

wymiana linkami pobieranie linkow wymiana linkow oczekiwanie na linki system wymiany linkow

Dodaliście e-weblinka do systemu? A czemu bez polskich znaków? Lepsze frazy? :)

Wszystkie site obstawione tymi frazami. Musiało Was to nieźle kosztować. :P

Eksperyment Discover.pl

Nie chce mi się tego teraz pisać na nowo w ładnej formie, więc skopiuje swoje poranne wypociny na ircu:

[13:43]<jubix> bo pr od zawsze sluzylo pozycjonerom do szybkiej oceny wartosci domeny, czyli bl, wiek itp.

[13:43] <jubix> jezeli strona nie ma bl, a ma wysoki pr, to chyba premiowanie jej za pr mija sie z celem

Nic mi po tym, że strona ma taki to a taki pr, jezeli nie jest to poparte bl, bo przeciez googlebot nie wchodzi na strone dlatego ze ma pr5, a dlatego, ze ma jakies bl.

Liczba serwisów z PR > 0 800x500 = 400 000

Suma PR w koncie 800x5x1000 = 4 000 000

Na samym pr mamy więc około 4,5 bańki - dlaczego dla fetyszu, który nie przekłada się na efekty, system ma tracić taką ilość punktów?

tak wiec nie wiem czy to takie pocieszajace. To ze MKANE wie ? - zrobione 1 cudnym linkiem na 800 domenach. DOmena cudna miasto365.info wink.gif tez ma fake pr mało tego wink.gif PR jest rozkladany wzgledem ilosci linkow out i przekazywana jest tylko czastka.

Tak... to już napewno fake PR, mając 100 tysięcy linków wg. Yahoo nie można uzyskać wysokiego PRu....

Szook, skoro nie tracisz to dlaczego roztrząsasz "problem", a widzisz go tylko Ty i już się z nim nami podzieliłeś i dzielisz dalej od stu postów. My tu wszyscy potrafimy czytać...

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Propagacja DNS nieraz trochę trwa, Ci co mają starą instlke mogą mieć problemy z pobraniem linków do czasu całkowitego odświeżenia DNS.

No to ja mam problemy, inni pewnie też - tylko dlaczego e-weblink z tego korzysta. Tam powinny być linki userów.

Czy to jest uczciwe?

Eksperyment Discover.pl

Jubi dolicz 800 x 500 pkt.

Bowiem system daje 1 K za PR 1 + 500 za kazda domene powyzej PR0.

Lecz ja juz koncze dyskusje w sprawie tego fake PR.

PR zrobiony 1 linkiem na 800 domenach to Fake PR bowiem domeny nie posiadaja takiej mocy jak wskazuje na to PR. I niech to bedzie podsumowaniem.

Pozdrówka, szkoda zdrowia na dyskusje.

Słynny wątek z classą E_WEBLINK służył systemowi jako reklama systemu i tylko i wyłącznie do tego a jałowe dyskusje niby ze można wykryć system na dzięki tej klasie przez jakieś detektory to jeden wielki śmiech na sali. Nadal każdy system można wykryć w ciągu miesiąca i nie potrzeba do tego żadnych detektorów wystarczy puścić linka do systemu typu "e-weblink34xty" i poczekać z miesiąc czasu.

Debilna teoria jako ze system po zdjęciu classy jest juz nie wykrywalny jest porostu dla mega pocemonów. Ale cóż zrezygnowaliśmy z tej formy reklamy z powodu tej teorii  :)

Z forum e-weblinka

od dziś dostępna jest nowa wersja skryptu instalacyjnego w którym to m.in. wykluczyliśmy problem z ustawioną na sztywno klasą 'eweblink' oraz nazwą pliku instalacyjnego i folderu z danymi o tej samej nazwie. Od teraz nazwy te będą unikatowe, co wykluczy możliwość wyłapywania przez wszelkiego rodzaju boty sieciowe domen należących do naszego systemu.

Forma reklamy? :) Xann prosze Cie nie traktuj wszystkich tu jednakowo.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności