Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pewnie masz rację, że odpada.

ale sforumłowanie o blokowaniu botów w stosunku do yahoo jest bezzasadne. Założę się, że ponad 98% serwisów wpuszcza Yahoo smile.gif

Odpada, bo BL w yahoo nic nie mówią o jakości strony wg google.

Co do zakładania się, nie można szacować na oko :D poza tym boty yahoo pożerają takie ilości zasobów "za darmo", że coraz więcej ludzi decyduje się na ich wycięcie przynajmniej dla stron zapleczowych.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Po mojej analizie stawiam "orzechy przeciw zlotu" :D ze to PR jest dobre. Doszedłem do tego jak to jest zrobione. :) i skąd idą linki.

i co w związku z tym ? jedna domena z PR0 jest bardziej wartościowa dla uczestników system niż te z 5tką ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podczas przenosin systemu na inny hosting system nie pracował stabilnie nie ktore domeny nie pobierały linków , niektore zostały, przez boty odłaczone, prosimy posprawdzac konta i ponownie zautoryzowac wywalone domeny.

Po w nowym miesiącu przycięcie ilośc PKT spowoduje wzrost mocy PKT sugeruje przyciąc przełożenie punktów na linki o 50%

Denominacja PKT w całym systemie wynosi miedzy 50% a 60%

Są to sugestie i rady a każdy uzer zdecyduje jak postąpi.

Marketing internetowy dla firm

i co w związku z tym ? jedna domena z PR0 jest bardziej wartościowa dla uczestników system niż te z 5tką ...

o cholera. czyli jednak 1/3systemu to sciema? ten koles zgarnia kilkadziesiat milionow punktow wraz z premiami za PR. czemu to nie jest zbanowane?

polish suicide flew 48 successful missions

Po w nowym miesiącu przycięcie ilośc PKT spowoduje wzrost mocy PKT sugeruje przyciąc przełożenie punktów na linki o 50%

Czy minimalna wartość punktów powyżej ktorej pobierany jest link też będzie o połowe mniejsza?

Jak już wiadomo ja lubie małe porcje punktów :P

.

Rozpusta masz jakikolwiek dowód na to, że ktokolwiek z administracji systemu dogadał się z właścicielem tych domen? Kto Ci dał prawo do tego, żeby zaglądać komuś w kieszeń i publicznie oczerniać kogokolwiek swoimi domysłami ??

Wszyscy znamy stanowisko adminów i po co o tym dyskutować? Nawet, gdyby to, co mówisz, było prawdą (choć jestem przekonany, że nie jest), to jest to prywatna sprawa właściciela, nie Twoja i nikt Ci nie każe korzystać z e-weblinka, nie ma przymusu uczestniczyć w tej formie wymiany linków.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Gdyby nie te domeny to system byłby obecnie nr 1.

W/g mnie jest to nieuczciwe.

Ktoś emituje linki na naszych stronach dając w zamian coś prawie nic nie wartego.

Może zapomnijcie o regulaminach i zastosujcie zasady fair-play?

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Gdyby nie te domeny to system byłby obecnie nr 1.

W/g mnie jest to nieuczciwe.

Ktoś emituje linki na naszych stronach dając w zamian coś prawie nic nie wartego.

Może zapomnijcie o regulaminach i zastosujcie zasady fair-play?

Nie wiem czemu tak sadzisz masz jakiś dowody ze to oszustwo??

Nikt tu nie udowodnił tego.

Widzę niepodlinkowane domeny, za które ktoś zgarnia masę punktów.

Poza tym sam fakt, że jedna osoba ma tyle punktów jest niekorzystny.

Duża dywersyfikacja = duża skuteczność.

Jak będę chciał wymieniać się linkami z 5 ludźmi to poproszę kolegów z podwórka.

Żaden system mi do tego potrzebny nie jest :P

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Widzę niepodlinkowane domeny, za które ktoś zgarnia masę punktów.

Moze nie patrzysz tam gdzie trzeba

Poza tym sam fakt, że jedna osoba ma tyle punktów jest niekorzystny.

Duża dywersyfikacja = duża skuteczność.

Przecież każda domena ma pr 5 wiec myślę ze dużo wnosi do systemu

Jeśli tak nie jest to udowodnij :P!!!

Jak będę chciał wymieniać się linkami z 5 ludźmi to poproszę kolegów z podwórka.

Żaden system mi do tego potrzebny nie jest :)

A czy ktoś cię zmusza do eweba??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności