Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Idolw jak dolozysz linki z systemow to przeciez wzrosnie moc domeny.

Ile bym dał za to co podałeś dam ci przykladowy oczywiscie przelicznik

Wersja bez algorytmu -

1. 450 tys linkow , 115 tys site = 3,91 linka na podstrone = 3,91/10 x 115 tys = 44,965 tys

kontra

2. 45 tys linkow, 10 tys site = 4,5 linka na podstrone = 4,51/10 x 10 tys = 4,510 tys

kontra

3 . 450 tys linkow - 10 tys site = 45 linkow na podstrone 45/10 x 10 tys = 45 tys

i teraz mnoznik wyglada tak: czym wiecej podstron tak jak admini chca wprowadzic to mnoznik linka na podstrone mniejszy,

tak samo z BL - czym wiecej tysiecy tym stosunek mniejszy

Pogrubiony wykazywany - bez pogrubienia po przycieciu

site: 115tys = 70 tys ---- BL - 450 tys = 115 tys

site: 10 tys = 10 tys ----- BL - 45 tys = 27 tys

site: 10 tys = 10 tys ----- BL 450 tys = 115 tys

i na tej bazie obliczenie ilosci linków na podstrone - oczywiscie przycinanie przykładowe.

System bedzie przycinał site, mógłby w podobnej skali przycinac BL i robic z tego wspolczynnik mnoznika.

Poprostu skala BL ktora wykaze podzielnik np. 1-5 tys BL podzial / 2

5 do 15 /5

15-30 podzial /6

oczywiscie to tylko przyklady ale jest masa mozliwosci wyliczenia wagi podstrony w stosunku do BL i site.

Czyli stosunek linków na podstrone przycinane tak samo jak bedzie przycinane site juz niebawem.

czyli jak zaplace mu 20-30tyskow miesiecznie za to, ze wstawi weblinka na swoje strony to bede rypal wszystkich bo Xann sie boi wywalic i stracic podstrony?

Nie musisz miesięcznie za okrągłe 100 tys może byc na własnośc cały system dla Ciebie

Przedyskutowaliśmy sprawę i od nowego miesiąca bedzie prawdopodobnie też zmiana naliczania PR tzn bonusy za PR będą przynawane tylko dla stron co mają mniejsze site jak 500 pkt to definitywnie załatwia sprawę PR :D

Marketing internetowy dla firm

jakby bylo malo to dzis widze na mojej stronie LINKI do weblinka z anchorami "oczekiwanie na linki wymiana linkami system wymiany linkow trwa pobierania linkow wymiana linkow"

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Dobrze to przemyślcie

Przedyskutowaliśmy sprawę i od nowego miesiąca bedzie prawdopodobnie też zmiana naliczania PR tzn bonusy za PR będą przynawane tylko dla stron co mają mniejsze site jak 500 pkt to definitywnie załatwia sprawę PR smile.gif

Fajnie, mam słabo zaindeksowany katalog i dostanę za to premię. :D

Eksperyment Discover.pl

Yeden ja mam dobrze ;) z czego 90% nic nie jest warta.

Mysle ze ten Twój slabo zaindeksowany do 500 site jest mocniejszy niz ten moj :D z dziesiatkami K.

Wiec jak dostaniesz bonusa za 500 podstron np. 4000 to bedzie super bo bedziesz mial 4500 K, a ja za katalog dostane np. 20 K.

To moze dajcie odrazu premie za PR6+ ? bo mam PR6 z site na poziomie 100 a chetnie bym dodal tam kod tylko obecnie 6000pkt za PR6 to dla mnie za malo (gdyby bylo 30tys pkt to bym dodal). Bo PR6 nie ma zbyt wiele w systemie - cos mi sie zdaje ze nie ma zadnej (bo z tego co widze to same katalogi dmozy wiki itp. a stron firmowych to max 5% bedzie).

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

W sumie nie wazne kto jak robi ten PR - czasem sie uda zrobic PR - 5 blogami a czasem 500 dobrymi nie wyjdzie. Tyle ze ten traf jest przypadkowy i detaliczny. Ogolnie PR chyba idzie do lamusa - ostatni dziwny niby update ktory z szarosci na toobarku zrobil bialosci a starosci zielonosci pozostawil :D.

KIJ Z Pierem - BL jest w miare dobrym wyznacznikiem mocy - PR jest zbyt malo odswiezaną wartością.

Ja mam domeny od kilku msc w banie i maja PR - co jak widac nie jest wyznacznikiem wartosci. Kiedys PR mialem na zbanowanej ponad 6 msc a nawet przeskoczyl po update PR i byl przez kolejne 2 zanim nastala ciemnosc.

Panowie, ale najlepszym wyznacznikiem skuteczności systemu jest rynek.

A punkty eweblink kupić w miare niedrogo - bardzo ciężko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności