Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem, ze to nie miejsce na to, więc z góry przepraszam, ale na forum weblinka moje pytanie zostało olane. Dlaczego otrzymałem bana?

Za krytyke systemu w tym temacie? ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Aktualnie nigdy.

Polemizowałbym ;). Aktualnie współczynnik decydujący o dopuszczeniu do kolejki kształtuje się na poziomie 10,0422 pkt. Więc teoretycznie (nie sprawdzałem tego empirycznie) link po kilku(nastu) dniach powinien zostać wypuszczony w świat.

Pozdrawiam,

Gatzec

PS. Jeśli nikt nie przeprowadzał wcześniej takiego testu, a są chętni poznać jego wyniki mogę ustawić takiego linka do sprawdzenia.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Polemizowałbym :D. Aktualnie współczynnik decydujący o dopuszczeniu do kolejki kształtuje się na poziomie 10,0422 pkt. Więc teoretycznie (nie sprawdzałem tego empirycznie) link po kilku(nastu) dniach powinien zostać wypuszczony w świat.

Pozdrawiam,

Gatzec

PS. Jeśli nikt nie przeprowadzał wcześniej takiego testu, a są chętni poznać jego wyniki mogę ustawić takiego linka do sprawdzenia.

Każdy chyba powinien sobie sam to sprawdzić bo nigdy się tego nie dowie.

Ja pisałem i pytałem już wiele razy ale administrzatorzy unikają na to odpowiedzi.

Colin dolna granica pobrań linka to jest około 50-60 pkt

Teraz znowu był reset licznika pobrań, więc jeżeli skrypt dalej działa tak jak działał wcześniej (przed wielkimi zmianami) to pokaże Wam za kilka dni że linki z rożnym ustawionym priorytetem będą mieć tyle samo pobrań. Być może nawet że link A który ma 2x większy priorytet od linku B bedzie miał tyle samo pobrań na liczniku co link B :(

.

Wiem, ze to nie miejsce na to, więc z góry przepraszam, ale na forum weblinka moje pytanie zostało olane. Dlaczego otrzymałem bana?

Za krytyke systemu w tym temacie? :D

Jeśli to nie oszustwo, to czysta głupota. Tak czy siak, trzeba sie rozejrzeć za innym systemem.

Pzdr

Nie zeby mi zależało, i tak dziś planowałem sie wynieść, ale ciekawość nakazuje spytać, dlaczego otrzymałem bana?

Spełniliśmy twoje życzenie żebyś nie musiał sprzątać po sobie w systemie posprzątaliśmy za Ciebie. Nie trzymamy nikogo na silę :(

@yavaho Dolna granica pobrań linka jest nam znana na dzien dzisiejszy wynosi WPL: 10,0597 bedzie ona dostępna na kontach płatnych cały czas.

Skrypt został wyzerowany z powodu uaktualnienia modułu wydawania linków. Teraz nie można wyssac linków z systemu juz tak łatwo.

Teraz możecie obserwowac ile linków wychdzi na dobę dla ilu PKT

Marketing internetowy dla firm

Xann, to żarcik taki z tym banem?

eee Wujek dlaczego mówiłem że jestem człowiekiem z zasadami skoro ktoś mówi ze to robi to to robi, skoro się wynosi to znaczy ze się wyniósł a nie co innego mówi a co innego robi. A na marginesie gratulacje za nowe opowiadanie full wypas :D

Marketing internetowy dla firm

@yavaho Dolna granica pobrań linka jest nam znana na dzien dzisiejszy wynosi WPL: 10,0597 bedzie ona dostępna na kontach płatnych cały czas.
Poczekamy, zobaczymy za kilka dni. Jeżeli to się potwierdzi, to będzie to dla mnie miła wiadomość, zwłaszcza że moc punktów ma się znacznie podnieść.

.

> Polemizowałbym smile.gif. Aktualnie współczynnik decydujący o dopuszczeniu do kolejki kształtuje się na poziomie 10,0422 pkt.

Sorry, wydawało mi sie ze ta wartość jest 8x wyższa, nie wiem skąd takie przekonanie ale byłem tego pewien :D

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności