Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

gostek_ po co cytujesz bez potrzeby ?????? odpoczynek od forum chcesz dodatkowo zarobić ....

ja bym nie banował jak widąc na PiO mało osób dostało bana.

Z drugiej strony jest mała przestroga dla osób które co innego mówią a robią jak widać... practice what You preach

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwna nagonka na mnie, ale nie dziwie sie, w końcu ręka ręke myje :)

Jak napisałem tak zrobiłem. Na kilka minut przed usunieciem z mojej strony teog systemu, zalogowałem sie do panela i widze ban. Nie będe sie więcej wdawał z Wami w dyskusje, ale jesli juz cos mi zarzucacie, spojrzcie obiektywnie, jeśli potraficie.

Ale nie potraficie i pewnie dostane odpoczynek od forum, za "oczernianie" Waszego nietykalnego systemu.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Xann jest jeszcze łatwiej wyssać linki - cache paczki mało rozwiązuje.

Wyssać to jedno - jestem wstanie rozpoznać czy domena jest w systemie

Przykład wyssać linki:

1.

https://e-weblink.com/connect.php?h=www.tek...=0&v=1.4_f0

2.

https://e-weblink.com/connect.php?h=www.zab...=0&v=1.4_f0

3.

https://e-weblink.com/connect.php?h=www.e-w...=0&v=1.4_f0

Przykład: powyzszy pokazuje jak wyssać a przy okazji domena bedaca w systemie odpowiada linkami/brak domeny powoduje brak linków i już w prosty sposób można zidentyfikować czy domena emituje linki z weblinka.

tutaj domena wymyslona:

https://e-weblink.com/connect.php?h=www.wym...=0&v=1.4_f0.

Teraz wystarczy ze ktos sobie sprawdzi domeny z tych które podałem swojego czasu i zapomocą zmiennej bedzie je definiował

- przy 2000 pobrań spokojnie wyciagniesz wszystkie anchory z nie wiekszym trudem niż wcześniej.

Może i dobra, tylko w jakim celu? Zbożnym, czy kolejna ro*********a. Znów pół nocy Xann sie będzie sprzeczał z Szookiem (chyba, że zje te grzybki, co nazbierał) nie wiadomo o co. :)

Edycja: dodałem buźkę, bo pomyślą, że ja tak na poważnie.

Eksperyment Discover.pl

@yeden :) mamy ubaw z kolegami jak myślą dzieci neostrady ;)

Tok myślenia dzieci neostrady:

Żeby wykryć strony należące do systemów idą do bram google proszą o liste domen.

Mając już listę domen piszą mega aplikacje detektora wektorowego wspomaganego bulgotnikiem wannienym w celu przyśpieszenia przeszukania otrzymanych adresów żeby nie trwało to tysiące lat.

Po przeskandowaniu pierwszej paczki linków wydartych z systemów z bananem na facjacie piszą podanie o prace w google w dziale uprzejmie donoszę.

Tok myślenia Xanna ?

Włożyć do systemu anchor "wer4576ser" przyłożyć 500k pkt poczekać miesiąc, i żebrać domeny.

Jedyną rzeczą jaką jak na razie nie rozumiemy to: do czego to ma służyć ? ale chyba się domyślamy.

Marketing internetowy dla firm

Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Prawo i Sprawiedliwość>www.zasadyobowiazuja.pl>>Prawo i Sprawiedliwość>www.zasadyobowiazuja.pl>>Prawo i Sprawiedliwość>www.zasadyobowiazuja.pl>>Prawo i Sprawiedliwość>www.zasadyobowiazuja.pl>>Prawo i Sprawiedliwość>www.zasadyobowiazuja.pl>>Prawo i Sprawiedliwość>www.zasadyobowiazuja.pl

Dopuszczacie takie linki? ;):)

krotkie pytanie i krotka odpowiedz:

czy rozdrabnianie punktow na jeden anchor daje lepsze efekty od 1 linka na ten anchor - przy tej samej ilosci punktow

Ja wiedze z pobran ze nie ma zadnej roznicy ale moge sie mylic

Używaj Cuilla i Hakii

Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>Jarosław Kaczyński>www.zasadyobowiazuja.pl>>

Dopuszczacie takie linki? :);)

MIało nie byc linków z złego sąsiedztwa ale strona jest z dobrego w drodze wyjątku ;)

@netelektryk Obecnie twierdzę ze też nie ma żadnej róznicy ale jak ktoś jest innego zdania chętnie posłucham bo to jest istotne pytanie.

Marketing internetowy dla firm

Tok myslenia który zapodałeś jest błedny

Uzasadnienie

link:yahoo czy altavista nie zwróci ci wszystkich linków - choć altavista zrobi to lepiej bo zgrupuje podstrony.

Tak wiec Twoim tokiem myslenia - codziennie parsuje wyniki link dla Y - 1-1000 i zbierajac nowo pojawiajace sie linki. No to dla mnie ta metoda jest zbyt czasochłonna, zbyt wolna i mało dokładna w porównaniu do prostego odwołania się do systemu i skakania po urlach.

Xann - zapewne ty coś o neostradzie wiesz - ja nigdy nie miałem okazji używać ;).

Dziwi mnie zawsze na forum fakt ja ludzie szybko rosną w mniemanie o sobie - gdy piszą dzieci neostrady, pokemony itp.

Podsumować można to tylko tak - Zapomniał wół jak cieleciem był. A może dalej jest tylko pod słowami określania kogoś tego typu określeniami stara się ukryć swój dość niski poziom wiedzy internetowej.

I xann bardzo cie prosze dyskutuj merytorycznie a nie poprzez wyzwiska w argumentach typu dzieci neo itp bo ja chętnie pokaze ci ile mogą dzieci neo.

[Oftop]

Yeden grzybki pycha - mówią że jak po 2 godzinach nic nie jest to znaczy że były dobre ;). Ale wiecej nie jade, mialem dosyc czyszczenia po wczorajszym. No i druga sprawa ze zbyt duzo tlenu naraz :)[/oftop]

Eddy poprawilem, ile bys nie dał - zeby to sprawdzic masz takie ograniczenia jak link w Y! i parsowanie,

No wymogiem jest fakt zmarnowania 500 K punktow przez miesiac .

Bo zamiast Y! mozna byloby uzyc Google Webmaster i sobie wyeksportować liste, tylko nadal to wymaga wiecej trudu niż zlozenie zapytania do systemu.

Choć podsuneło mi to dośc ciekawą mysl ;) i zrobie test.

Z drugiej strony widze że mase osób jeszcze nie zmieniło skryptu na nowy a szkoda bo narazie wylapywanie musze robic na 2 sposoby, stary i nowy.

Coś strasznie site systemowy spadł : 48 mln a jeszcze kilka dni temu 68 mln., ilośc domen także

domeny: 4,447 | strony: 48,684,273 - , mniej domen wiecej site o kilka - strona główna witryny

a tutaj to zabieg marketningowy czy może jeszcze ten stary sposób prezentowania ilości domen ?

https://e-weblink.com/password_lost.php

domeny: 5,378 | strony: 48,679,293 - wiecej domen , mniej site.

Jeszcze kilka dni temu pokazywalo 5k z kawalekiem i 60 mln z kawalkiem. Tyle cloackingów ? poleciało.

Więcej domen, mniejszy site = lepiej moim zdaniem

Yeden grzybki pycha - mówią że jak po 2 godzinach nic nie jest to znaczy że były dobre wink.gif. Ale wiecej nie jade, mialem dosyc czyszczenia po wczorajszym
Rzadko chodzę na grzyby (więcej niz rzadko), ale każdego grzybka czyszczę zaraz po wyjęciu.

Eksperyment Discover.pl

Przypominamy o dniu 1 października, wiecej na https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=332.0

Po 1 praździernika sugeruje zmijszyc ilośc PKT na linki o 50%

UWAGA:

Do osób które powodują:

* celowe działanie na szkodę systemu,

* próby włamania poprzez generowanie sztucznych, fałszywych zapytań, do systemu

* za używanie systemu niezgodnie z przeznaczeniem

* wyciągniecia inforamcji z systemy poprzez nie

będzie złożone zawiadomienie do porkuratury.

500x62.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności