Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ale jezeli komus przytnie punkty na koncie to nie ma co zmniejszac

@Xann

Teraz widze ze nie wazne czy robimy kilka paczek z linkami czy tez jeden link - ilosc pobran jest taka sama

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szooku, wpadam tu z rzadka i tak się zastanawiam co Ty tu robisz? Czemu mają służyć tutaj Twoje posty ? Wstępnie wynika z nich, że masz swoją wiedzę i chciałbyś pomóc, przy systemie, ale sposób formułowania postów to wyklucza, że chcesz pomóc.....zresztą takie sprawy to załatwiało by się nie na forum.

robisz to z nudów ? nie sądzę, bo z nudów pisałbyś równie owocnie w innych topicach....

postawiłeś sobie za cel zniszczyć e-weblinka ?

Prędzej wygląda to na bardzo nieudolną próbę reklamy jaką chciałbyś sobie zrobić. Sądzę, że POWAŻNY pracodawca nie lubi pieniaczy i pustych dyskutantów (nawet z dużą wiedzą) , a taki obraz sobie tu niestety malujesz. Po co mu problemy z ludźmi, którzy w grupie chcą za wszelką cenę udowodnić swoją wyższość ?

Dlaczego to napisałem ? bo zaglądając tu chciałbym trafić na jakąś ciekawą dyskusję o konkretach, a jakoś nie mogę na to trafić, bo wszędzie pełno Twoich postów.

Zresztą grupa od e-weblinka nie jest lepsza, skoro uskutecznia dyskusję z Tobą i to faktycznie na poziomie pokemonów.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Teraz widze ze nie wazne czy robimy kilka paczek z linkami czy tez jeden link - ilosc pobran jest taka sama

Z moich obserwacji wynika że ustawiając odpowiednią ilość punktów na linki mogą być większe lub mniejsze ilość pobrań dla całego konta przy tej samej ilości punktów.

Są pewne progi punktów po przekroczeniu ktorych następuje większa ilość pobrań linków.

Przykład: (są to przykładowe liczby bo przy częstych zmianach systemu nie można ustalić dokładnej wartości)

Dając na linka powiedzmy od 50 do 100pkt otrzymamy zawsze tyle samo pobrań.

Dając na linka od 100 do 150pkt też otrzymamy zawsze tyle samo pobrań ale więcej niż w powyżym.

itd.

Więc chyba jasną sprawą sie staje, że korzystniej jest przydzielić na linka tą dolną wartość pkt z któregoś zakresu. Po co marnować 100pkt jak 50pkt daje tyle samo pobrań? I im większe rozdrobnienie linków tym ta różnica pobrań dla całego konta bardziej się uwidoczni (na plus lub na minus).

Problem w tym że nie jest tak łatwo ustalić te graniczne progi punktów przy ciągłych zmianach w systemie.

.

Czy ten system jest leszy do nowych domen czy do starych już dość dobrze wypozycjonowanych?

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa... Ile % dodanych stron to "śmieci"... Jakoś nie bardzo urządza mnie link do mojej strony z jakiegoś marnego katalogu czy strony z opisami do gg. Wątpię jednak bym się tego dowiedział.

Ile % dodanych stron to "śmieci"
wiekszosc. lwia. jak w kazdym systemie.
Jakoś nie bardzo urządza mnie link do mojej strony z jakiegoś marnego katalogu czy strony z opisami do gg.

a jak ja w Ciebie wyceluje to co? nic sie tym nie przejmuj. po prostu nie za duzo na raz.

polish suicide flew 48 successful missions

No to w takim razie który system ma najmniej śmieci i najbardziej wartościowe linki?

System działa tak:

Masz dobra strona A, ktore cchesz pozycjonować.

Robisz dobre zaplecze B, C, D itd. - ktore linkujesz.

Robisz też jakiś strony F, G, H itd. dla systemów - zarabisz punkty.

Z tymi punktami linkujesz B, C, D itd. - to IMHO najpewniejsze i najlepsze sposób dla systemy.

Dla wartościowych stron (jako linkujących) system to strata.

Yoggi zerknij https://www.sempo.pl/zaplecze.php - masz tą troche domen z systemu to może poprzeglądać jakiego rodzaju to domeny.

Choc czy to dmoz czy to wiki badz opisy gg itp. tez dobrze miec linka o ile Ty dajesz podobne strony.

Gorzej masz jak dajesz ładne strony, bo w 70% na ładnych nie dostaniesz. Wiec postaw kilka dmozów i nie bedziesz czuł się poszkodowany.

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa... Ile % dodanych stron to "śmieci"... Jakoś nie bardzo urządza mnie link do mojej strony z jakiegoś marnego katalogu czy strony z opisami do gg. Wątpię jednak bym się tego dowiedział.

% rozbicie na strony wartościowe i "śmieciarki" bedzie dopiero znane po pierwszym października.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności