Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

% rozbicie na strony wartościowe i "śmieciarki" bedzie dopiero znane po pierwszym października.

A to ciekawe, jakie będą kryteria?

Ja naprawdę jestem ciekawy czym się różni strona wartościowa od śmieciarki oraz spamiarki. Oczywiście interesują mnie kryteria obiektywne, a nie opinia pani Kasi :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A to ciekawe, jakie będą kryteria?

Ja naprawdę jestem ciekawy czym się różni strona wartościowa od śmieciarki oraz spamiarki. Oczywiście interesują mnie kryteria obiektywne, a nie opinia pani Kasi :D

PR bedzie liczony dla stron z site <500 jeżeli uzer uzna ze jego strona nie jest śmieciarką (np sklep, blog itp ) bedzie mógł strone zgłosic do moreracji w celu otrzmania bonusa za PR , wówczas bedziemy znali ile jest stron warościowych

Marketing internetowy dla firm

Wyjaśniłem, że bedzie mógł zgłosic do moderacji w celu otrzymania premi za PR

Czyli jednak pani Kasia albo Jadzia :P

Dobrze wiesz, że na dłuższą metę to bezsensu.

Myślałem, że myślicie o jakimś zalgorytmizowanym i nieczłowieczym sposobem :D

WI777 if($postawil_litra){$pr_promo = true;}else{$pr_promo = false;} ??? Bo ja nie widze możliwości oceny czy serwis jest wartościowy czy nie inaczej niż przez "moderacje". Teraz nawet Google zatrudnia ręcznych moderatorów indeksu...

Teraz nawet Google zatrudnia ręcznych moderatorów indeksu...

Oczywiście i dlatego należy oceniać ocenę nadaną przez googla, a nie jakieś wartości HGH.

Istotą nie jest jakaś tam człowiecza ocena witryny tylko to, w jaki sposób ją ocenia wielkie G.

Nie jest to łatwe zadanie :D

WI777 dokładnie nie jest to łatwe zadanie.

DMOZ dmozowi nie jest równy.

Znam takie dmozy które mocą przwyższają wartościowe strony.

Tak więc czasem cieżko mówić że coś jest mało skuteczne nawet jak nazwać to spamiarką/smieciarką.

To wszystko zależy od oceny.

Dmoz/wiki moze byc smieciarką a jednoczesnie byc mocnym serwisem.

Uwazam że skupiać się i rozdzielać strony/kategoryzować byłby sens gdyby chciało sie zachować grupy tematyczne.

Oczywiście pojawia się problem smieciarek które nie są wartościowe dla google. Lecz tutaj cieżko to ocenić - nie wiem może poprzez analize SI,BL - bo inaczej nie widze możliwości.

Cos może mieć koszmarny layout, dmoza sciagnietego zywcem a być mocne a drugie z ładnym lay. i przerobionym dmozem już tej mocy nie bedzie posiadało. Z uwagi iż ja mam inny kierunek stawiania stron niż site jakość indeksu oceniam na bazie trafficu. Jak go brak to znaczy że lipnie mi się domena zaindeksowała - nie chodzi o ilość site.

Problem w tym że w systemach nie chodzi o traffic - tak więc nie rozdzielałbym stron na spamiarki i nie spamiarki. Zostawił tak jak jest badz wykluczył możliwośc dodawania tego typu stron, bo rozdzielanie może dać mieszane efekty.

Co do oddzielenia śmieci od stron wartościowych to może by tak brać pod uwagę obecność w serpach, tzn. wysokie pozycje - strona fajna; 100 podstrona - dupna.

niejednokrotnie śmieci są dużo wyżej niż wartościowe strony w serpach, dlatego miedzyinnymi, że te smieci są w systemach :tancze:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności