Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie mogłem się doczekać na to, aż system będzie mieć 1000 domen to dołożyłem jeszcze trochę i dobiłem :) ... Choć dziwne, że jest tu masę osób, które maja pewnie po kilka tysięcy domen i po 500 nie chcą nawet dodać :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

W systemie jest obecnei 1400 domen , 400 jest niekatywnych z różnych powodów , boot wywalił , jeszcze system nie podłaczony , ktoś wrzucił wszyskie sukcesywnie podłącza lub poprostu ktoś był ciekawy ile pkt dostanie za domene, Nie mniej ceszy nas fakt ze przybywa userów i to w ładnym tępie.

500x62.gif

Wiem o tym :) sam pierwszego dnia wrzuciłem ze 100 domen, który aktywowałem 3 dni :) Ale tylko te aktywne co znaczą dlatego fajnie, że już jet 1000 :)... jeżeli system jest tak mocny jak wszędzie słychać to sukcesywnie będę dodawał podobną ilość domen...

Fajnie też, że przyjmujecie dmozy itd. Jak wrzucę np. 5 serwisów z np. 10 podstronami czy 500 i pr 4-5, linki do serwisów po >1k to fajnie, że moge wrzucić dmoza, który da mi 10 razy pkt :)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Heh kurka Yeden bo to prawie bedzie wygladało że ja :). A ja bede dopiero eweblinka testował z pkt :) dziurek.

Oczywiście w mowie analizy :).

JA Szook :) nie skalany od urodzenia systemami :) wymiany linków nie mieć i nie używać :).

Ale już chyba wiedzieć na 100% kto go mieć ale nie może powiedzieć :) bo się dziś zaciełem na wydalanie informacji zewnętrznych.

nie, mmp znam.

MMP pisze tak z natury - on jest pasjonatem php i dość często jak pisze się o technicznych aspektach php i rozwiązaniach to wypowiada się jak o swoim.

Choć nie ukrywam :) styl programistyczny MMP :) jak zerkam w koda :).

Ale ja stawiam na Kave :) bo nie moge znalezc watku z przed tygodnia w którym napisałem ze Kava pewno wyprodukuje nowy system. Wyladowal w dowcipach ale :) zniknoł chyba że jest gdzieś w koszu.

Kava przyznaj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności