Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

system skapcanieje

ska... skca ....skapaca.....

no i nie moge tego przeczytac

:/

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

skapcanieje - zestarzeje się...

i jest w tym troche racji, jeden system ma dużą siłę, wiele systemów ma co raz mniejszą, ludzie zaczna migrować, zacznie powstawać syf tylko pod systemy, część przetrwa, jaka część? te systemy co już dziś zaczną stawiać na jakość a nie na ilość stron na, których oparty będzie system...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

nie za duzo zmian w systemie??

czym wiecej tym wieksze klopoty, system dziala dobrze a wiec po co zmienaic to co dziala jak nalezy moim zdaniem

zaden system nie jest idealny i nie bedzie gdyz jednemu nie odpowiada to drugiemu tamto wiec ja bym zostal przy tym co jest

kazdy tez bedzie mial inne zdanie co jest smieciowe a co nie wiec dyskusja ta troche mija sie z celem, ale dyskutowac mozna zawsze - wielu to lubi :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Reasumując przycinamy site powyżej 10k jak to przewidzieliśmy po pierwszym bonusy za PR zostawiamy.

Kolejna "przykra" sprawa która prawdopodobnie dzisiaj wynikła to ktoś sprzedał PKT których nie miał, obecnie wyjaśniamy to, co prawda system nie ponosi za to winy ale dostawimy moduł weryfikacji sprzedającego tzn kupujący bedzie mógł wystawic gwiazdkę przedającemu za udaną tranzakcję, także bedzie można wysłac zapytanie do adminów czy dany uzer posiada oferowaną ilośc PKT, nie przypuszczałem ze ktoś bedzie próbował sprzedawac PKT których nie ma ale Polak potafi.

Marketing internetowy dla firm

....także bedzie można wysłac zapytanie do adminów czy dany uzer posiada oferowaną ilośc PKT, nie przypuszczałem ze ktoś bedzie próbował sprzedawac PKT których nie ma ale Polak potafi.

Na Twoim miejscu bym tak nie robił, jako administrator, lepiej się nie wychylaj i nie podawaj żadnych informacji o userach e-weblinka.

Mail z pytaniem o ilość punktow czy może z pytaniem czy dany user ma X pkt nic nie da.

Mechanizm oszustwa może być prosty, ktoś ma np 10k pkt i dogaduje się na sprzedaż z 10 innymi userami. Pięciu wysyła Ci maila z pytaniem czy dany user ma 10k pkt, Ty piszesz, że tak posiada, a koleś pobiera siano i nie daje nic nikomu albo każdemu daje po 1k pkt i co wtedy ?

Wtedy dostaniesz maila "a przecież pisaliście, że ma te punkty, to czemu ich nie otrzymałem, bla bla bla"...

Inna sprawa, dostajesz maila z zapytaniem o ilość punktów, odpowiadasz a tranzakcji nie było bo ktoś tylko chciał się dowiedzieć czy dany user ma tyle a tyle pkt.

Na Twoim miejscu niewiele bym się mieszał do spraw między userami systemu, lepiej na tym wyjdziesz.

Co do "bedzie mógł wystawic gwiazdkę przedającemu za udaną tranzakcję" to na jakiej zasadzie będzie można sprawdzić ilość "gwiazdek" ?

Zrobicie listy userów z 1,2,3,4,5,6,7,89 "gwiazdkami" ? Czy też będzie tylko formularz do wpisania nicka i "klick" - pokaż gwiazdki ?

Jeśli tak to prosze od razu o opcję "nie ujawniaj moich gwiazdek" :D

Może pomyślcie nad takim mechanizmem, oferujący sprzedaż nadaje czasowo (max kilka dni) uprawnienie do sprawdzenia czy posiada daną ilość punktów innemu userowi, czyli formularz, zezwól userowi X sprawdzić czy mam X pkt, wpisuje tylko nick i ilość punktów.

User kupujący odpytuje system czy user sprzedający ma daną ilośc punktów, podając nick i ilość i koniec.

Jeśli nie będzie miał uprawnień, nie sprawdzi, nie dowie się też nikt ile dany user ma punktów.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Albo przejąć rynek handlu punktami. Coś w rodzaju banku punktów (skąd my to znamy :D ). Prowizja 10% (kasy), ktoś nie chce sie ujawniać, że ma - to zgłasza, ktoś się boi oszustwa, to kupuje. Jak ktoś nie chce pośrednictwa - zostaje f2f. Zarobicie na serwer, chlebek i masełko, a może jeszcze więcej. :rolleyes:

Eksperyment Discover.pl

A sprzedawca wycofuje strony i sie cieszy z kasy :D

W takiej opcji wypłata dopiero po zakończeniu okresu sprzedaży danej porcji punktów :rolleyes: Xann wystawiał by faktury a userom bez DG / Firmy umowy zlecenia/o dzielo jak by potrzebowali :)

Ale coś wątpie, żeby Xannowi chciało się bawić w pośrednictwo ;p

ee Yeden nie koniecznie raz - myslisz ze na Allegro oszukuja ciagle inne osoby. Ja mysle ze te same.

Mysle ze dobrym pomyslem jest nie ingerować - bo to dodatkowy klopot dla systemu. Kupujacy wybiera sobie partnera do współpracy - system nie moze ponosić za to odpowiedzialności.

No w takim wypadku jak napisał MKR jak wypłata po zakonczonym okresie. Czyli depozyt mozna byloby rozwiazać nawet bez prowizji. System zarabiałby na procencie i dyposnowaniu pieniedzmi pomiedzy okresem zamowienia a konca zamowienia + np. oplata manipulacyjna 10 zł za wystawienie fvat, no i oczywiste jak refaktura badz potracenie podatku.

Kolejna "przykra" sprawa która prawdopodobnie dzisiaj wynikła to ktoś sprzedał PKT których nie miał ...

Podstawą sprawą jest ujawnić oszusta. Najlepiej z całym zapleczem :D

P.S. Oczywiście dać jeden dzień na wyjaśnienia, żeby nie było, że to kupujący ściemnia

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Qlweb pozostawiony na pastwę adderom może mieć o wiele większy power w linkach od 'wartościowych' stron. Wolę żeby mój link był na stronie dobrze podlinkowanej, gdzie googlebot jest częstym bywalcem, a nie na stronie 'wartościowej', na którą googlebot zagląda tak często jak ja do kościoła :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności