Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Na upartego można wprowadzić coś na wzór płatności allegro :D. Sprzedający przekazuje kupującemu X ptk., ale są one zamrażane do czasu kiedy sprzedawca nie otrzyma $. W tym momencie w panelu to zaznacza i ptk mogą być w pełni wykorzystane przez kupującego. Wszystkich oszustów to nie wyeliminuje (ale tego się nigdy nie zrobi), a przynajmniej kupujący będzie miał możliwość zobaczenia, że sprzedawca naprawdę te ptk posiada bo zanim zapłaci będą one już u niego na koncie (tyle, że nieaktywne).

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie wiem po co kombinujecie

nie macie wplywu na oszustwa

jak wprowadzicicie opcje kont nazwijmy to PRO, czyli jakies platne to wtedy nie bedzie problemów gdyz bedziecie wiedziec kto wam placi a jesli ktos bedzie chcial rolowac ludzi to i tak bedzie

gdyz tez moge dac ogloszenie sprzedam punkty e-weblink i mam nick w systemie rolowiec i prosze o wplacic na kont 0101010101010101 i znikam - to ja roluje kogos - kazdy kupujac punkty podejmuje ryzyko i albo kupuje je od kogos kogo zna lub jest na tyle znany lub mozliwy do odszukania ze jest pewnym uzytkownikiem.

to co tutaj nie ktorzy chca zrobic jest troche bezsensu i tak mija sie z celem gdyz jak podalem przyklad powyzej i tak mozna ludzi rolowac

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

tak ale dajcie do razu pkt w regulaminie że admini nie odpowiadaja za transkacje bo się to źle skończy. i że nic nie beirzecie na siebie za zle transkacje, źle rozliczone, jakies niuanse awersje etc ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ja jestem za pomysłem Wi777 - niech sprzedający wyjaśni z kupująctym w 24h a jak nie to podać 3-4 domeny gościa o ile tyle ma + np. nick/login i np. opisać w jaki sposób doszło do zakupu.

By następni się jakoś zabezpieczyli. Ja jednak podziwiam że ktoś jest tak odważny bo myśli że sprzedał bez umowy to już mu nic nie można zrobić. Zawsze kupujący może wysłać zgłoszenie do US iż dokonał kupna a nie dostał FVAT na zakupiony towar - a jak sie nie myle na wystawienie jest 7 dni. Choć analizując sprawę jednego tutaj typka którego temat był wałkowany na PIO - można dojść do wniosku że tacy ludzie dzialaja w jakiejs despieracji badz liczą że nikomu nie bedzie sie chciało bawić w ściganie - no i w 90% ich przewidywania się sprawdzają.

Tak więc tak jak WI777 napisał - ujawnić typka.

Xann

czy mozna otrzymac informacje o ile sie zmiejszy procentowo ilosc pkt po przeliczeniu w pazdzierniku? Przydatne bedzie do wyceny punktow dla tych ktorzy je sprzedaja

Używaj Cuilla i Hakii

Xann

Przydatne bedzie do wyceny punktow dla tych ktorzy je sprzedaja

Szczegółów nie podam, ale ceny będą sie wachac w granicach 400,- za 100 tys, przypadnie na nie dwa czynniki przycięcie pkt min 50% w systemie a drugi opłata za system w wysokości 30,- netto

W części płatnej systemu będą:

- transfer pkt

- monitoring 20 fraz z wydrukiem do pdf

- katalogowanie linków i przelewanie określonej ilości PKT na linka

i jeszcze pare gadżetów

Byc może nie wszystko pojawi się od razu ale się staramy.

Z ankiety przeprowadzonej na forum eweblinka wynika ze bonusy za PR zostaną zachowane.

W opracowaniu też jest wersja angielska systemu

Marketing internetowy dla firm

Szczegółów nie podam, ale ceny będą sie wachac w granicach 400,- za 100 tys

hmm tzn fajnie gdyby w takiej cenie to bylo ale skad mozesz to wiedziec? cene punktow ukształtuje rynek...

pozdrawiam

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

fakt cene ksztalutuje rynek ale ja sadze iz cena ta bedzie nawet wyzsza ;) gdyz przyciecie punktow zrobic swoje - mniej punktow na kontach tych co sprzedaja

cena 30zl miesiecznie czy niska tym bym sie zastanawial w linkorn jest 150 na rok tu 360zl (plus VAT jesli mowa o cenach netto) ale z drugiej strony nie kazdemu bedzie sie oplacalo w takim przypadku sprzedawac punkty i to spowoduje podniesienie ceny i tym samym wielu bedzie z tego powodu zadowolonych (sorki nie doczytalem ze za te oplaty beda dodatkowe opcje - czyli cena taka sama jak w linkorn - czyli jest OK)

pytanie czy mozecie wprowadzic opcje oplat kwartalnych, polrocznych, rocznych z odpowiednimi znizkami :) nie chce sie bawic w comiesieczne przelewy gdyz nie zawsze o tym moge pamietac

od kiedy dokladnie to wchodzi

faktury VAT beda :P

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Jest duży popyt na PKT z powodu precli, na duże ilości PKT a nie każdy sprzedający dysponuje dużą ilością PKT.

Dlaczego z powodu precli ? Do precla dodaje się artykuł który pozycjonuję stronę pod frazą np samochody, następnie w systemie dodaje się linki do do tego artykułu z tą frazą. Co to daje ? Odpowiedzcie sobie sami.

Uzer będzie miał do wyboru opłatę miesięczną (bez senu ) opłatę 3, 6 12mc

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności