Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy ktoś w tym temacie zacznie pisać poprawnie słowo transakcja?

Poza zgredem, który potrafi;)

potrafi ... link do udanej transakcji ;)

czepiasz się ...

Wersja płatna jestem ZA - bylebym dostał FVAT na zakup usługi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jezeli chodzi o cene to

stwierdze to po pozycjach moich stron

powinno byc 100 tys pkt wczesniej = 66 tys pozniej

w teorii powinny byc te same pozycje

Używaj Cuilla i Hakii

Aktualnie ~66%. Więc 1pkt powinien być wart 3x więcej.

Dwa miesiące temu można było kupić punkt za 0,002. ostatnio w ogle ciężko jest kupić punkty, ale da sie jeszcze złapać coś za 0,003...

Więc jak to będzie teraz 0,006-0,009 ?

Pewnie i tak rynek to zweryfikuje ;) ale może są jakieś prognozy ?

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Prognoza jest taka, że obecnie za oknem jest +6 stopni ;)

jesli 400PLN za 100kPKT to jestem za ... a 0.009 - raczej nie sądze, zeby była to az taka duża kwota.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak tylko wersja płatna bedzie miała transfer, ponadto kwota 30,- netto miesiecznie jest niska.

a kto bedzie musial placic?

na przyklad ja nie tworze stron, tylko kupuje punkty i chcialbym miec w nich porzadek. pewnie jest wiecej takich "ja".

czy bierzecie pod uwage tez potrzeby kupujacych?

polish suicide flew 48 successful missions

za 1000 tez mozna sprzedac

wystarczy cierpliwosc az do grobowej deski

:]

Używaj Cuilla i Hakii

za 1000 tez mozna sprzedac

wystarczy cierpliwosc az do grobowej deski

:]

Sprzedaje punkty.

Sprzedaje w cenie od 0,004 do 0,002 PLN za 1 pkt.

Po zmianie bede mial 30% obecnych punktow.

Czyli na pewno nie bede schodzil nizej niz 0,006 PLN.

Oczywiscie to cena tylko dla stalych klientow.

Jezeli ktos jest chetny za zakup wiekszej ilosci punktow

to zapraszam na PW. Najchetniej sprzedam calosc

jednej osobie. Chodzi o kilkaset tysiecy punktow.

MG

debatujemy o niczym:

1- jak zmienią system zoabczymy jak to wyjdzie w praniu

2- cene za pkt zweryfikuje rynek... ja tez bede mial kilkadzisiat tysi na sprzedaz ... ale musze wypełnic kontrakty długoterminowe do ktorych mam zobowiązania.

Aktualnie ~66%. Więc 1pkt powinien być wart 3x więcej.

A skąd się to bierze?

Czy to znaczy ze zwiększy się ilość poprań 3x przy tej samej ilości punktów? Czy linki będą wysyłane na 3x bardziej "wartościowe" strony?

Ano bierze sie to stąd, iż ogolnie będzie mniej pkt, a co za tym idzie konkurencja będzie miała mniejsze pole do popisu :)

Tylko ciekawi mnie jedno, skoro bedzie tyle samo pobran, tylko mniej punktow, a stron caly czas przybywa, co sie stanie z wolnymi linkami, moze one sa juz dla kogos przeznaczone stad te obciecia ;))))))

pozdr

to że bedzie miej punktów wpłynie z oczywistego względu na cene.

Nic pozatym sie nie zmieni - no moze tyle że zamiast dać 10 K damy 3 K punktów i osiągniemy podobny poziom pobrań. Wiec skoro 3 K punktów beda warte tyle co 10 K to wiadomo że i ceny pojda w góre.

Z drugiej strony np. user A posiadajacy 20 serwisów po 10 K - sprzedawał je po tyle samo, a po zmianach sprzeda je za 3 razy tyle. Mimo że w jego wypadku skok punktów nie bedzie widoczny.

Skok punktów bedzie widoczny tylko u osób ktore posiadają duze strony - oni poporstu straca punkty ale nie straca kasy. Wiec poniekad nic nie straca :). Bo skoro im spadnie ilosc punktów a podniesie sie cena punkta to wyjda na swoje.

No chyba ze osoby które dzis posiadają np. 200 K z 20 serwisów i beda posiadały 200 K po zmianach nadal pozostawią ceny jak do tej pory. Wtedy ci z duzymi stronami beda mieli mniej punktow i mniej pieniedzy.

Pytanie poprostu czy sprzedawca ktory ma na swoim koncie male serwisy podniesie cene.

czy ktoś może mi w sposób ekonomiczny wyjaśnić dlaczego niby cena miałaby wzrosnąć w sposób drastyczny ? bo IMO niewiele się zmieni dojdzie zwrot kosztów za płatne konto i wzrost mocy systemu o około max 30%.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności